Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk mit szólnátok ha ajándékb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk mit szólnátok ha ajándékba? 21L

Figyelt kérdés
Plüssre gondoltam, de barátnőm szerint azt kevésbé értékelné,mint egy sört. szerintetek ciki lenne sört adni ?
2014. jan. 19. 17:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Azért ez is elég durva ötlet. Inkább adj mellé neki egy kis csülkös pacalt. Az dukál a sör mellén. A párna az nagyon ötletszegény és elcsépelt.
2014. jan. 19. 17:33
 12/13 anonim ***** válasza:
Sztem lepd meg egy pozitív terhessegi teszttel :D miután felébredt a kómából, mond meg neki, hogy csak vicceltél és adj neki egy gyógypuszit :) sokkal jobb ötlet, mint az elcsépelt plüss vagy egy doboz sör :)
2014. jan. 19. 17:37
 13/13 tevetke ***** válasza:
Mondjuk fontos lenne, hogy milyen alkalomra?! Én mikulásra vettem régebben sört, beleraktam a cipőjébe egy tábla csokival, szerintem ez így oké, de ha mondjuk szülinapról, évfordulóról vagy valami ilyesmi nagyobb ünnepről van szó, akkor a sör esetleg kísérő ajándéknak jó ötlet lehet. Esetleg névnapra valami különleges sör szerintem rendben van. A plüsst és a párnát viszont tényleg cikisnek tartom...
2014. jan. 19. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!