Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elfelejteni az első szerelmemet?
Figyelt kérdés
Szexbarátságként indult, ő volt az első, akivel lefeküdtem és sajnos megszerettem. Tudom, meg lehet kövezni érte, de 23 éves voltam és már végre szerettem volna megtudni, milyen is a szex. Eddig mindig viszonzatlanok voltak az érzéseim. Úgy gondoltam elég biztos menni fog szerelem nélkül, de tévedtem. Párkapcsolata van, azt mondja nem jó a szex a párjával és alig van. Állítása szerint nagyon kedvel és szimpatikus lány vagyok neki... Van értelme várni Rá? Hagyjam az egészet és felejtsem el? De hogyan?2014. jan. 19. 11:06
2/14 anonim válasza:
Az idő begyógyít minden sebet. Előbb-utóbb. Mindig tartogat az élet meglepetéseket. :)
3/14 A kérdező kommentje:
Van értelme várni Rá? Pár hónapja tart a viszony. Kialakulhat benne mélyebb érzelem irántam? A baj, hogy ritkán tudunk találkozni. Ez biztos nehezíti...
2014. jan. 19. 11:12
4/14 anonim válasza:
23 éves ereje teljében lévő fiatal hölgy vagy, mi a lófaxért akarod magad egy koloncként kezeltetni?
ne legyél hülye :sss
keress olyan embert, aki megbecsül, és nem csak a lábad közét akarja, hanem az egész lényed.
5/14 anonim válasza:
Miért sajnos, hogy megszeretted ?? A pozitív érzelmeknek örülni kell. Nem kell elfelejteni. Még alakulhat a dolog.
6/14 anonim válasza:
Menekülj, mert elért a végzeted.
7/14 anonim válasza:
Elfelejteni soha nem fogod, de idővel nem fogsz érezni iránta semmit amit most.
Eleve nem kellett volna belemenned ebbe a viszonyba, mert látszik, hogy csak arra kellettél neki amit a másik lány nem adott meg neki.
Próbáld meg összeszedni magad, és tovább lépni.
Sportolj, nézz filmeket, menj el barátokkal ide-oda, a lényeg, hogy próbáld az agyad folyamatosan lefoglalni, hogy ne rá gondolj. Ha szeretsz írni írj, vagy olvass, a lényeg hogy foglald le magad.
8/14 anonim válasza:
Dugópartnernek tart.Ha otthon nincs elég szex jöhetsz te.Szerelmes soha nem lesz beléd.Keress egy normális pasit aki szeret téged és nem csak ürítésre használ.
9/14 anonim válasza:
Az egykori önmagam példájából kiindulva lehet, hogy otthon is elég a szex, és te csak kellemes újdonságként kellesz neki. Ez persze egyáltalán nem zárja ki, hogy beléd szeressen, és felrúgja az eddigi kapcsolatát érted. Ezt így kívülről nehéz megítélni. Milyen pasas? Romantikus?
10/14 A kérdező kommentje:
Igen romantikus. Komoly felfogású, intelligens, értelmes, okos. Azt mondja, sajnálja, hogy nem jó és alig van már szex a párjával és, hogy velem mennyire szeret lenni és nem csak azért. Várjak még Rá szerintetek hátha kialakul benne a szerelem irántam vagy hagyjam és keressek mást?
2014. jan. 20. 17:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!