Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elfelejteni az első szerelmemet?
Figyelt kérdés
Szexbarátságként indult, ő volt az első, akivel lefeküdtem és sajnos megszerettem. Tudom, meg lehet kövezni érte, de 23 éves voltam és már végre szerettem volna megtudni, milyen is a szex. Eddig mindig viszonzatlanok voltak az érzéseim. Úgy gondoltam elég biztos menni fog szerelem nélkül, de tévedtem. Párkapcsolata van, azt mondja nem jó a szex a párjával és alig van. Állítása szerint nagyon kedvel és szimpatikus lány vagyok neki... Van értelme várni Rá? Hagyjam az egészet és felejtsem el? De hogyan?2014. jan. 19. 11:06
12/14 anonim válasza:
Te dolgod.Áltasd csak magad.Én sem mondom a szeretőmnek hogy csak dugásra kell ha nem azt akarja hallani.Ingyen numera alkalomadtán.:)
13/14 anonim válasza:
Ekkora horderejű kérdésre itt normális, használható feleletet nem fogsz kapni. Lehet tanácsolni ezt, vagy azt, de ez mind a "kibicnek semmi se drága" alapon történik. Sajnos, ezt neked kell eldöntened: a saját életedből mennyit vagy hajlandó kockáztatni egy kétes kimenetelű kapcsolatért. Persze valójában mindegyik kapcsolat kétes kimenetelű, legfeljebb az aranylakodalmukat ünneplők mondhatják meg, hogy az ő házasságuk megért-e egy esti misét, de a tiédben különösen sok buktató rejtőzik.
14/14 anonim válasza:
Allitsd valasztas ele, vagy egyszeruen csak ne talalkozz vele egy ideig. Mondd neki pl.:
Neharagudj, nagyon jo veled, de idore van szuksegem. Nem tudom, meddig birom meg, hogy en csak egy masodik vagyok szamodra. Muszaly atgondolnom, hogy akarok- e szereto lenni... Amennyiben szeretnek a szeretod lenni, majd jelentkezem.
Vagy valami ilyesmi. Ha nem tudatod vele az igenyeidet, honnan tudhatna, hogy mit akarsz, mire vagysz?
Ha egy hasonlo szovegre nem jelentkezik tobbe, vagy pedig nem tesz lepeseket a komolyabb kapcsolat iranyaban, akkor csak szexre kellesz neki. Abban az esetben pedig, jobb ha nem valsz a jatekszereve, mert nagyon fogsz szenvedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!