Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk titeket mennyire zavar ha egy csaj cigizik?
Figyelt kérdés
8 napja nem cigizek de elvonasi tuneteim vannak!jo indokok hogy ne gyujcsak ra?2014. jan. 18. 18:54
31/42 A kérdező kommentje:
aranyos lehetsz 30-as!de az alkoholitaknak es kell segitseg!miert nem irtak azt hogy ne cigiz mert budos lesz a szad!vagy rancosodik a borrod csunya leszel!inkabb irjak a hulyeseget kotekednek az irasba meg mindenbe csak nem valaszolnak a kerdesre!az ilyen bunkokal csak igy lehet beszelni!csak segitseget akkartam erre sertegetnek a hulyesegukkel!sajnos ilyen az elet!az emberek tobbsege ilyen!
2014. jan. 18. 23:45
32/42 anonim válasza:
Ne foglalkozz a hülyékkel! Biztosan te is tudod mennyire ártalmas a dohányzás. Ha általános iskolás vagy még akkor biztosan hozzátok is mentek ki előadást tartani a dohányzásról és a drogokról, nálunk legalábbis volt ilyen suliban. A dohányzás káros a tüdődre, a gyomrodra, a torkodra, a fogaidra és a környezetedre. Büdös leszel tőle, sárgás lesznek a fogaid, elkezdenek gyorsabban romlani. Ha megtalálod életed párját és gyereked születik, akkor káros lesz őrá is. Minden tiszta büdös és sárga lesz a nikotintól. Ha épp autót vezetsz, akkor az autó, ha éppen otthon vagy akkor az egész szobádra lerakódik a nikotin (falakra, bútorokra). A ruháid beveszik azt a borzasztó bűzt és egy csomó pénzed is elmegy a cigarettára. Ezekért a dolgokért szokj le! Nincs előnye a dohányzásnak! 30-as válaszoló voltam...
33/42 anonim válasza:
Magad miatt nem csinálsz semmit csak ha mások azt mondják?
Amúgy miért tetted le a cigit?
34/42 A kérdező kommentje:
ja meg annyit latom irasba megint hibaztam!nem ellenorzom magam,de csak most mert ideges vagyok es nem itt jar az agyam!csak irom amit gondolok!de szerintem 14 ev cigezes utan mas is igerlekeny lenne,es nehezen koncentralna arra amit csinal!
2014. jan. 19. 00:05
35/42 A kérdező kommentje:
kosz 30-as ilyesmire vartam!a masik valaszolnak meg nem azert mert massok mondjak hanem mert erosit!nem tudom cigizel e?igy nehez megerteni!amugy 27 vagyok!
2014. jan. 19. 00:10
36/42 anonim válasza:
14 év dohányzás után meg pláne tudod mennyire rossz és káros! Szokj le! Ha jönnek az elvonási tüneteid, foglald le magad, sétálj egyet vagy bármit, de csinálj valamit és tereld el a gondolataidat arról, hogy neked cigi kell! Ha kell, kérd szakember segítségét! Nagyon nagy eredmény, hogy elhatároztad, hogy leszoksz és még nagyobb, ha belátod mennyire káros. Sok sikert, én szurkolok neked!
37/42 anonim válasza:
Te szívtál 14 éven keresztül valami szart, és még mi vagyunk a hülyék. Inkább írd be a google-be hogy a cigaretta milyen hatással van a szervezetre ahelyett hogy itt trollkodnál. Nevetséges.
38/42 A kérdező kommentje:
37-es te meg most is itt vagy?
2014. jan. 19. 03:15
40/42 anonim válasza:
Nem értem, mi ez a nagy dohányos gyűlöltet. Lefogadom ezek az emberek a tökéletes alfa&omega mintaképei. Nem csinálnak semmit ami káros, nem esznek semmit amibe tartósító szer van, csak amit a saját kis földjükön kitermelnek, igazi szentek, csak még nem tud róluk a Vatikán. Nőjünk már fel könyörgöm! Amúgy én is olyan vagyok hogy ha lesz valakim és őt zavarja ( kiemelem, ZAVARJA nem UTÁL engem) ha dohányzom, akkor letenném,alap esetben nem, mivel ha ezért nem akar valamit, nem is baj. Nem kell az életembe olyan kinek a tolerancia szikrája sincs benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!