Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk titeket mennyire zavar ha egy csaj cigizik?
Figyelt kérdés
8 napja nem cigizek de elvonasi tuneteim vannak!jo indokok hogy ne gyujcsak ra?2014. jan. 18. 18:54
11/42 A kérdező kommentje:
kosz 9es!!!
2014. jan. 18. 19:05
13/42 anonim válasza:
qrzy, akkor inkább a sorozatgyilkosok mellett érvelj, azok gyorsabban teszik a dolgukat.
14/42 anonim válasza:
Fiúk lányok, nyugi van!
Amúgy én kiröhögöm azokat akik ez alapján ítélkeznek, de bocsi. És nem azért, mert én speciel kb 3 éve vagyok dohányos (megjegyzem 25 vagyok) és azelőtt se érdekelt egy lánynál, hogy rágyújt-e vagy sem. az emberi értékeiből, egyéniségéből nem ront, nem is javít. Inkább dohányozzon, mint drogozzon vagy k*rvát színlel minden hétvégén amikor leissza magát a sárga földig. Úgyhogy minden előítéletes emberkének, kicsit gondolkozzon el. Köszi :)
15/42 A kérdező kommentje:
igen most jottem izraelbol!miert baj?
2014. jan. 18. 19:09
16/42 A kérdező kommentje:
15 egy normalis csak akkad!a sok kozul!T.K.!
2014. jan. 18. 19:11
18/42 anonim válasza:
Az elvonási tünetek okozzák nálad ezt a felpaprikázott hangulatot kérdező? Mert akkor zárd el magad inkább! :D
19/42 A kérdező kommentje:
engem meg az hogy valaki feltesz egy kerdest,es a masik meg szorakozik rajta!!!!!!!!!!!!
2014. jan. 18. 19:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!