Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudhatnék meg róla több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudhatnék meg róla több mindent szerintetek? Tetszik a gyógyszerész. Szerintetek váltsak patikát?

Figyelt kérdés
Egyik nap a sarki patikában nem épp idős hölgy fogadott... Szinte első látásra beleszerettem a fiatal patikusba! Na jó nem egy, hanem kettő látásra! A neve alapján egyből rá is kerestem a neten, facebookon stb ha találtam volna róla bármit is :/ szerintetek hol lehet megtalálni a végzett gyógyszerész szakosok névsorát? Azt se találom. Azt se tudom melyik egyetemre járhatott. Amúgy egy budapesti patikáról van szó. Csak meg szeretném nézni, hogy van-e a barátnője/felesége, mert ha van, azonnal patikát váltok! Azóta nem telik el nap, hogy ne rá gondoljak. Ha meglátnátok az utcán, nem gondolnátok, hogy egy patikus... Még ennyire senki sem tetszett, és annyira kedves :/
2014. jan. 18. 00:49
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Akik itt válaszolgatnak azok nem orvosok vagy gyógyszerészek hanem egyetemisták akik két tétel közt kikapcsolódnak. A te definíciód szerint te is itt égeted magad nem? Hiszen egy intelligens épeszű ember nem itt trollkodik...
2014. jan. 20. 08:08
 32/39 anonim ***** válasza:
A másik: attól hogy valaki azt írja a kommentje alá hogy orvos/közgazdász/jogász még nem biztos hogy az is. Ide bárki leírhat bármit, de kitudja hogy igaz-e?
2014. jan. 20. 08:11
 33/39 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező:

Érdekes , hogy már rég azt írtad , hogy lezártad a témát , és nem írsz többet , ahhoz képest már egy csomószor írtál. Az orvosi szakokra , azért kevés a pontszám , mert két emelt kell ráadásul kémia/fizika meg biológiából. A többi szakra meg miből érettségiznek az emberek , magyarból meg töriből meg stb. Ha nekem is magyarból , meg töriből kellett volna emelteznem , akkor nekem is 490 felett lett volna egy pontszámom , mert maga a tantárgy egy vicc. :) És amúgy azért vagyunk ebbe , a kategóriába , ha érdekel , bár nem hiszem ,hogy magyarázattal tartoznék, mert beírtam felülre a keresőbe , hogy orvos/gyógyszerész , és egyből kidobta a kérdésed. Ennyi a dolog titka. :)

2014. jan. 20. 08:46
 34/39 anonim ***** válasza:
Csatlakoznék az előzőhöz, aki leírta a lényeget. Ès igen jól esik két tétel között egy ilyen emberen virulni, aki a jövendőbeli diplomámat minősíti...
2014. jan. 20. 11:37
 35/39 anonim válasza:
A témát már rég lezártam. Mivel senki sem a kérdésre válaszolt, új téma indult kibontakozni, amit nem én indítottam el. Folyamatosan kapom az értesítőket. Azért vagyok még itt kedves trollkodó gyógyszerész hallgató. Ha csak tanultok, nem értem miért mondják egyesek magukról, hogy már orvosok, és ők mindent tudnak. Pár sorral feljebb egyesek úgy látszik, a Münchausen-szindrómában szenvednek. Pl Dr Heartattack. Már ez a felhasználónév is gáz, hogy egy ilyen komoly dologgal viccelődik, és felhasználónévként használja azt, és felettem próbál pálcát törni kamu orvosként. Ha le sem diplomáztatok, akkor mit szerencsétlenkedtek, hogy merek egy gyógyszerészről kérdezni? Ha ennyire "sokat" tanul egy gyógyszerész, másokat lenéző hangnemben állítva ezt, akkor fulladjatok bele a tanulnivalóba, és ne a GYIK-en szarjátok el az időt az SEX kategóriában. Jó kifogás, mindig ki lehet kitalálni valamit, csak hogy ne kelljen tanulni! Az, hogy én itt "trollkodok" - veletek egyetemben -, sem engem, sem a diplomám nem minősíti, mivel nekem a diplomaszerzéssel már nincs gondom. Az már le van tudva. Én már azt csinálok, amit akarok. Különben a kérdést én tettem fel, ha valaki nem a kérdésre válaszol, hanem csak OFF-ol, amit a GYIK szabályzata is tilt, azt nevezik trollkodásnak. Nem azt, aki a kérdést teszi fel! Végül is... biztosan sokat kell annak tanulni, aki 3-as biosszal és 3-as kémiával jut be. Az én exem is sokat járt korrepetálásra, és sok bukdácsolás árán szerzett orvosit. Na így nem csodálom, hogy "sokat" tanul egy gyógyszerész/orvos. Oda bárkit felvesznek. De nem biztos, hogy az odavalókat. A kommenteket olvasva, egyikkel sem ülnék szembe, gyógyszert felíratni! Én firkálhatok itt, nem én hozzám járnak beteg emberek! Az a baj, hogy más kérdéseknél is, amiket ráadásul nem is én tettem fel,és nem az egészség kategóriában szerepelnek, kommenteltek! Még oda is írjátok, hogy "üdv egy gyógyszerészhallgató, és tanulás helyett most épp itt jártam, etc...", "csak rászűrtem a gyógyszerész kulcsszóra két tétel között",... olyan kommentek, amiknek semmi értelme, köze a feltett kérdéshez! Ha ennyire sokat kell tanulni, ne nevettessétek már ki magatokat az egész GYIK fórumon! Biztosan ti voltatok. :D Jót nevettem. :D Hát még a kérdező. :D
2014. jan. 27. 23:42
 36/39 anonim válasza:
amúgy jó nagy baromságot írtál, mert én se magyarból/töriből írtam emelt szintűt, hanem matematikából, közgazdaságtanból és informatikából, aminél programozni is kell! 3 tárgyból is emelteztem, infóból azért, mert informatika szakra is jártam párhuzamosan az eltére, de a közgázra is kellett gazdinfó szakon. földrajzból is sokan teszenk le emelt szintű érettségit, már 10.-ben! biztos van olyan is, aki magyar/töriből emeltezett, de az biztos nem én szakomra járt ;) a szezon meg a fazon még mindig nem ugyanaz! plusz két nyelvvizsga kötelező volt, hogy bejussak. a magyart utáltam, szép lett volna, ha magyarral bejutnék a közgázra vagy az informatikusok közé :DD
2014. jan. 28. 01:48
 37/39 anonim ***** válasza:
Hát ez kész. Most attól , hogy én gyógyszerészhallgató vagyok , nekem olyan felsőbbrendűnek kéne magam érezni , hogy nem is nézek , olyan oldalakat , amiket más emberek néznek , és én ezért nem lehetnék fent a gyakori kérdéseken , mert hát én mégis csak gyógyszerész leszek. Ennyire azért még én se vagyok nagyképű. :D
2014. jan. 28. 11:10
 38/39 anonim ***** válasza:

Jah , ami kimaradt , már egy ideje vége a vizsgaidőszakomnak , és hát unalmamban el kell valahogy ütni az időt. :) Nem azért vagyok itt , mert amúgy tanulnom kéne , és nem tanulok.

Kedves Kérdező: Te meg magad több diplomás embernek vallod , egy tanult értelmiségnek , akkor mégis miért vagy itt , és miért teszel fel ilyen primitív kérdéseket?? :D

2014. jan. 28. 11:21
 39/39 anonim ***** válasza:

Másold már be azt a mondatot, te eszes, ahol azt írtam, hogy orvos vagyok. Orvostan HALLGATÓ. A kettő nem egy és ugyanaz. Köss bele a nevembe is, úgy van! Mert ezt véresen komolyan kell ám venni, ezek a nevek örökre megbélyegzik az embert. Nem viccnek szántam a szívrohamot, tisztában vagyok vele, mivel is "szórakozok".

Akkor, és abban a kategóriában válaszolgatok, amikor akarok. Semmi jogod elszámoltatni egy válaszolót se, hogy a tanulmányait/munkáját mikor végzi, és mikor tölti az időt kikapcsolódással. És mit érdekel téged?

A kötekedést te kezdted. A kutya nem kérdezte, mit dolgozol, hány nyelvet beszélsz, stb... én a helyedben elmennék egy pszichológushoz. Nagyon komoly problémáid lehetnek.

Egyébként remélem, mikor beteg vagy és segítségre szorulsz, ugyanilyen nagy a szád az orvosi rendelőben, meg a kórházban.. bár gondolom ott nem mered előadni a féléveid számát, én szégyellem magam helyetted.

Hidd el, ha nekem meglesz a diplomám, nem lesz időm ezt a honlapot látogatni. Veled ellentétben, üzletasszony, aki komoly munkát végez, mégis itt írogat...

Ha ennyire félted a kérdésed, hogy írnak hozzá, akkor meg menj hozzá.

2014. jan. 30. 14:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!