Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudhatnék meg róla több mindent szerintetek? Tetszik a gyógyszerész. Szerintetek váltsak patikát?
Kedves Kérdező:
Érdekes , hogy már rég azt írtad , hogy lezártad a témát , és nem írsz többet , ahhoz képest már egy csomószor írtál. Az orvosi szakokra , azért kevés a pontszám , mert két emelt kell ráadásul kémia/fizika meg biológiából. A többi szakra meg miből érettségiznek az emberek , magyarból meg töriből meg stb. Ha nekem is magyarból , meg töriből kellett volna emelteznem , akkor nekem is 490 felett lett volna egy pontszámom , mert maga a tantárgy egy vicc. :) És amúgy azért vagyunk ebbe , a kategóriába , ha érdekel , bár nem hiszem ,hogy magyarázattal tartoznék, mert beírtam felülre a keresőbe , hogy orvos/gyógyszerész , és egyből kidobta a kérdésed. Ennyi a dolog titka. :)
Jah , ami kimaradt , már egy ideje vége a vizsgaidőszakomnak , és hát unalmamban el kell valahogy ütni az időt. :) Nem azért vagyok itt , mert amúgy tanulnom kéne , és nem tanulok.
Kedves Kérdező: Te meg magad több diplomás embernek vallod , egy tanult értelmiségnek , akkor mégis miért vagy itt , és miért teszel fel ilyen primitív kérdéseket?? :D
Másold már be azt a mondatot, te eszes, ahol azt írtam, hogy orvos vagyok. Orvostan HALLGATÓ. A kettő nem egy és ugyanaz. Köss bele a nevembe is, úgy van! Mert ezt véresen komolyan kell ám venni, ezek a nevek örökre megbélyegzik az embert. Nem viccnek szántam a szívrohamot, tisztában vagyok vele, mivel is "szórakozok".
Akkor, és abban a kategóriában válaszolgatok, amikor akarok. Semmi jogod elszámoltatni egy válaszolót se, hogy a tanulmányait/munkáját mikor végzi, és mikor tölti az időt kikapcsolódással. És mit érdekel téged?
A kötekedést te kezdted. A kutya nem kérdezte, mit dolgozol, hány nyelvet beszélsz, stb... én a helyedben elmennék egy pszichológushoz. Nagyon komoly problémáid lehetnek.
Egyébként remélem, mikor beteg vagy és segítségre szorulsz, ugyanilyen nagy a szád az orvosi rendelőben, meg a kórházban.. bár gondolom ott nem mered előadni a féléveid számát, én szégyellem magam helyetted.
Hidd el, ha nekem meglesz a diplomám, nem lesz időm ezt a honlapot látogatni. Veled ellentétben, üzletasszony, aki komoly munkát végez, mégis itt írogat...
Ha ennyire félted a kérdésed, hogy írnak hozzá, akkor meg menj hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!