Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudhatnék meg róla több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudhatnék meg róla több mindent szerintetek? Tetszik a gyógyszerész. Szerintetek váltsak patikát?

Figyelt kérdés
Egyik nap a sarki patikában nem épp idős hölgy fogadott... Szinte első látásra beleszerettem a fiatal patikusba! Na jó nem egy, hanem kettő látásra! A neve alapján egyből rá is kerestem a neten, facebookon stb ha találtam volna róla bármit is :/ szerintetek hol lehet megtalálni a végzett gyógyszerész szakosok névsorát? Azt se találom. Azt se tudom melyik egyetemre járhatott. Amúgy egy budapesti patikáról van szó. Csak meg szeretném nézni, hogy van-e a barátnője/felesége, mert ha van, azonnal patikát váltok! Azóta nem telik el nap, hogy ne rá gondoljak. Ha meglátnátok az utcán, nem gondolnátok, hogy egy patikus... Még ennyire senki sem tetszett, és annyira kedves :/
2014. jan. 18. 00:49
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
igen tudom mennyit tanulnak. van közgazdász-gyógyszerész, közgazdász-orvos, közgazdász mérnök képzés az egyetemen, ahova én jártam. volt is velük közös előadás. ők is vért izzadtak a számvitel és pénzügyes vizsgákon, meg hadd ne soroljam milyen tárgyakból. és azok csak alapozó tárgyak voltak. próbálj akkor te elvégezni mondjuk egy gazdaság matematikai elemző szakot. én sehol sem dicsértem a szakomat, nem is ezt akartam eredetileg választani. ti néztek le mindenki mást. ki kért meg rá? ha meg a kérdésem nem tetszett, akkor nem szól szám, nem fáj fejem, és nem kell rá válaszolni...
2014. jan. 18. 16:19
 22/39 anonim ***** válasza:
Nevetséges vagy. Egy orvosis tárgyat nem bírnál megcsinálni, amit a gyógyszerészeknek meg kell. A rengeteg szigorlatról nem is beszélve, amiről azt se tudod mi, mivel ez a bontott képzésben már nincs. A válaszaidból is látszik, hogy az értelmi színvonalad messze elmarad egy gyógyszerészétől.
2014. jan. 18. 16:45
 23/39 A kérdező kommentje:
a szigorlatot váltja fel az, hogy duplán diplomázunk, duplán felvételizünk. a szigorlati tételeket meg csak átnevezték, csak megsúgom.;) mivel én pont akkor felvételiztem, mikor átváltottak a másik rendszerbe, én még a régi rendszer szerint tanultam, hiába diplomáztam kétszer. ismeretlenül meg honnan merészelsz ilyet mondani, hogy nem tudnám elvégezni? kinek képzeled magad? atyaúristennek? :D csak azért nem az orvosira mentem, mert egy vérvétel után is fél óráig fekszem. fogorvosnál érzéstelenítő után is eszméletlen voltam sokáig. már egy boncoláson elájulnék :D kémia-biosz faktos voltam, és fizika versenyeket nyertem. 4 idegen nyelvből van felsőfokú nyelvvizsgám... szerintem nyissatok egy új forumot, hogy ki mennyire okos, ki tanult többet, és melyik szak a leghasznosabb. mert nekem úgy tűnik, hogy sokan itt élik ki magukat, azzal versenyezve, hogy ki tanult többet, és a másik biztosan hülye, mert nem gyógyszerész szakos :D ebből a meddő vitából kiszállok. beszélgessetek magatokkal erről :D ebbe a vitába bevehetnétek a műszakis hallgatókat is, mert ők is szeretnek nyilvánosan forumokon sírni, hogy mennyit kell tanulni. :D
2014. jan. 18. 17:03
 24/39 anonim ***** válasza:
Ha neked 4 nyelvből lenne nyelvvizgád nem pénzüggyel foglalkoznál.. Vagy egy akkora szerencsétlen vagy , amilyet még a föld nem hordott a hátán. Ja eszembe jutott még egy műszakis poén is: Minek a közgazdászoknak két nyelvvizsga? Azért, hogy tanuljanak is valamit! :)
2014. jan. 18. 17:38
 25/39 anonim ***** válasza:
Hagyjuk már a nyelvvizsgáidat. Állítom , hogy nincs négy. Meg amúgy is , ne haragudj , de egy nyelvvizsgát mibe tart megcsinálni? :) Nem egy nagy was ist das. :D
2014. jan. 18. 18:21
 26/39 anonim ***** válasza:
14 éves koromba is volt már középfokú nyelvvizsgám. Gyerekként megtudtam csinálni . :) És nem haltam bele a tanulásba. :)
2014. jan. 18. 18:22
 27/39 A kérdező kommentje:
:)) a Corvinusra bejutáshoz helyből 2 nyelvből kellett nyelvvizsga, hogy meglegyen a maximális pontszámom. csak oda kellett maximális pontszám abban az évben, anélkül fel sem vettek volna. én is gyerekként tettem le már az első két nyelvből. :D a többit meg munka miatt kell, mert magyarországon nagyobb céghez nem vesznek fel, ha legalább 3 idegen nyelven nem beszélsz tárgyalás szinten. nézz utána az álláshirdetéseknél. és pont a pénzügyhöz kell a sok nyelv nagyokosok, mert külföldön többet lehet keresni, mint itthon. ott meg nem beszélnek magyarul. én svájcban dolgozom a legtöbbet, és ott 4 nyelv a hivatalos nyelv!
2014. jan. 19. 23:12
 28/39 anonim ***** válasza:
Ha te Svájcban dolgozol, akkor hogy lehet az, hogy ilyen gyakran jársz magyar patikában? :D
2014. jan. 20. 00:25
 29/39 anonim válasza:
Az E&Y-nál van lehetőség külföldre is kimenni meghatározott időre, mint minden big4 cégnél. Svájcban meg sokszorosát keresem, mint amikor itthon vagyok. Nemrég költöztem az új lakásomba, és a patika pont ebben a háztömbben van, a sarkon. Manapság nem nagy szenzáció, ha valaki külföldön dolgozik, amilyen fizetések itt vannak. Nem értem, ezen mi olyan érdekes...
2014. jan. 20. 02:26
 30/39 anonim válasza:
Az viszont már érdekes, hogy a magukat orvosnak/gyógyszerésznek valló emberek olyan oldalon töltik a napjukat, mint a GYIK a s*x (és nem egészségügyi!) kategóriában feltett kérdéseket böngészve, ami egyébként inkább súrolja a trollkodás és a vicc kategória határait. :D Én megtehetem, mert közgazdász diplomával rendelkezem 4 felsőfokú szakmai nyelvvizsgával, amit állítólag egy gyerek is röhögve megcsinál, és nem fogadok betegeket. :D Ha orvos lennék, nem égetném magam ilyen oldalon, főleg nem ebben a kategóriában firkálva! Nyilván az itt firkálók többségének halovány lila flatusa sincs az egészségügyi tanulmányokhoz. :) Most ezzel nem azt akarom mondani, hogy nyugalmazott köztársasági elnökök vannak itt, de nem a Józsefvárosi Picaon vásárolták a diplomájukat? Tudják, amolyan plagizált félét? Amúgy a műszakis viccre visszatérve, jót nevettem rajta, de az inkább a marketing és a turizmus szakosokra igaz, a pénzügyesek annál többet "szenvednek". :) Én is tudok hasonló poénosat: A baj ott kezdődik, ha valaki nem kerül be az egyik egyetemre, akkor kerül be az orvosiba. Ki az a beteg elméjű ember, aki egy kényszer orvos keze alá fekszik operációnál? Gondolom ismerős ez a vicc. :) Az orvosit afféle mankó-egyetemként is emlegetik.(Ott mindig is alacsonyabbak voltak a ponthatárok, mily meglepő.) Pár ismerősömet se vették fel sehova.:) Rá egy évvel később mentek az orvosira/gyógyszerészetire. A középiskolában meg a reál tárgyakból hármasuk volt. :D Na hozzájuk se mennék kezeltetni magam. :D Különben meg hivatkozhatnak arra, hogy ki tanul többet és kinek a diplomája ér többet, de az én iskoláimban nem tanítottak olyat, hogy azokat, akik nem értenek velem egyet, azt le kell bunkózni. Ennyit az emelkedett, orvosi stílusukról. Vagy abba a plagizált diplomájukba még ez is belefér? Ha meg nincsenek már észérvek, jönnek a pocskondiázások, amelyek oly egyszerűek, hogy drótból is különbet hajtok. ;) A többi kérdést lapozgatva is az a tapasztalatom, hogy az emberek többnyire nem a témára koncentrálnak, hanem a témát apropóként említve, egymást próbálják lejáratni. Az örökös egymás elleni küzdelemre a fentebb írt kommentekből is látszik, hogy van muníció bőven. ;) Nem is értem, hogy mit keresnek "orvosok" a S*X/szerelem,... kategóriában feltett kérdéseknél, amely kérdést egyébként a vicc kategóriába is rakhattam volna. :P Ja és ha valakinek még kedve támadna belekötni valamibe, sikerült véletlenül törölnöm az előző profilom, és csak ezen felhasználónévéllel tudtam válaszolni. ;)
2014. jan. 20. 03:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!