Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudhatnék meg róla több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudhatnék meg róla több mindent szerintetek? Tetszik a gyógyszerész. Szerintetek váltsak patikát?

Figyelt kérdés
Egyik nap a sarki patikában nem épp idős hölgy fogadott... Szinte első látásra beleszerettem a fiatal patikusba! Na jó nem egy, hanem kettő látásra! A neve alapján egyből rá is kerestem a neten, facebookon stb ha találtam volna róla bármit is :/ szerintetek hol lehet megtalálni a végzett gyógyszerész szakosok névsorát? Azt se találom. Azt se tudom melyik egyetemre járhatott. Amúgy egy budapesti patikáról van szó. Csak meg szeretném nézni, hogy van-e a barátnője/felesége, mert ha van, azonnal patikát váltok! Azóta nem telik el nap, hogy ne rá gondoljak. Ha meglátnátok az utcán, nem gondolnátok, hogy egy patikus... Még ennyire senki sem tetszett, és annyira kedves :/
2014. jan. 18. 00:49
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
először én is a sote-ra gondoltam, de volt osztálytársam szegeden végzett, és a tescoban találkoztam vele a patikában, úgyhogy akárhol végezhetett. albérletben lakik pesten. de már mindegy, nem érdekel, nem nézek utána sehol sem. nem tudtam, hogy bűnt követ el az, akit érdekel egy gyógyszerész :))
2014. jan. 18. 13:21
 12/39 anonim ***** válasza:

"nyilván megvédem magam, hogy én sem vagyok egy utolsó tanulatlan senki, egy holmi ipari tanuló... nem kértem a személyeskedésből, és előítéletekből sem."

Igen pontosan erről van szó. Úgy degradálsz le embereket, hogy észre sem veszed! Le kellene szállni a földre aranyom! Kinek képzeled te magad? Már a kérdés kifejtésen látszik, hogy lenézed a gyógyszerészeket, de úgy tűnik te nagyjából mindenkit lenézel. Mi az, hogy holmi ipari tanuló? Ők legalább valami kézzelfoghatót letesznek az asztalra. Veled ellentétben.

A srác személyedben pedig csak egy tipikus egoista közgazdászt veszített semmi többet.

2014. jan. 18. 14:27
 13/39 A kérdező kommentje:
dehogy néztem le bárkit is! olvasd már vissza mit írtam! eddig idős hölgyeket láttam patikában. sosem láttam fiatal férfit, aki mellesleg izompólóban volt, és olyan mélykék, majdnem hogy fekete kontaklencsét visel, hogy szó szerint megijedtem, mikor először megláttam. de mivel olyan kedvesen bánt velem, a patikus hölgyekkel ellentétben, akik inkább sürgetni szoktak, hogy mindezek ellenére nagyon megtetszett nekem. de ha előre tudtam volna, hogy Nobel-díjasnak kell lenni ahhoz, hogy egy gyógyszerész szóba álljon velem, mert a kommenteidből nekem ez jött le! akkor fel se teszem gaz, lator kérdésemet! vajon ha pl kertészmérnökként teszek fel kérdést egy vegyészmérnöki karon végzett férfiról, ugyanilyen választ kapok? nem szokásom senkit sem becsmérelni ismeretlenül, nem építő jellemre utal. te becsmérelted a közgazdászokat, általánosítva teszel kijelentést, hogy ti gyógyszerészek utáljátok a közgazdászokat. te személyeskedsz, és teszel sértő megjegyzéseket. te "csávóztál le" egy doktori címet szerzett férfit is, nem én. ezek után megkérdőjelezem, hogy valóban arra a karra jársz-e vagy csak szeretnél, de ezt már csak te tudod ... mindenkinek további, békés szép napot kívánok! és elnézést kérek azoktól, akik olvasták kérdésemet, és esetleg félreértették azt. távol áll tőlem, hogy bárkit is a szakmája miatt becsméreljek. én egy egyszerű kérdést tettem fel, de már megbántam. már többet nem akarok se gyógyszerészt, se közgazdászt, se mérnököt, semmilyen férfit megismerni. ha mind ilyen rosszindulatú, akkor maradok magamnak, és nem kezdek ismerkedésbe senkivel.
2014. jan. 18. 14:41
 14/39 A kérdező kommentje:
"holmi ipari tanulót" hol olvastad? nem rá írtam,... hanem magamra, hogy nem az vagyok, hogy így le kéne engem nézni. de csak sajnálni tudlak, amilyen szegényesen fejezed ki magad, hogy még egyszerű mondatokat sem tudsz értelmezni, csak félreérteni.
2014. jan. 18. 14:44
 15/39 anonim ***** válasza:

Szöveget értelmezni te nem tudsz! Ismételten kérdem, mi az hogy holmi ipari tanuló?! Te ezek szerint lenézel egy ipari tanulót, gratulálok. Habár ők ezerszer hasznosabb munkát végeznek, mint te bármikor fogsz.

Megismétlem, te lenézed a gyógyszerészeket, lenézed, az ipari tanulókat, van egyáltalán olyan szakma amit nem nézel le? :-D

Nem hiszem.

2014. jan. 18. 14:58
 16/39 A kérdező kommentje:
tudom mit jelent az, hogy ipari tanuló! édesapám ipari szakközépiskolában tanít, vagyis csak próbál tanítani! oda kerülnek azok, akiket koruknál fogva még az állam köteles tanítani az állam pénzén! te azt se tudod, én mit csinálok, mit csinál egy könyvvizsgáló, vagy egy aktuárius. soha nem is fogod megtudni. számvitel nélkül vállalkozások sem működhetnek legálisan. ahol adó van, ott számvitel is van, és lesz is mindig rá szükség. ennyit arról, hogy ki mit tesz le az asztalra... veled ellentétben meg nem sokan vannak jó véleménnyel a gyógyszeriparról és a bennül dolgozókról, akik számára az egészség, a beteg csak üzlet! ott van pl a rák! hiába ismerik a gyógyulás módját, nem érdekük kiadni, csak az, hogy minél több bevételük legyen a betegekből. ha én kérek valami bajomra gyógyszert, egyértelmű, hogy az agyonreklámozott, legdrágább gyógyszereket adják, aminek olyan mellékhatásai vannak, hogy már csak akkor tudom meg, mikor visszafordíthatatlan. amik tényleg valamire való gyógyszerek, magamnak kell utána járni (mint pl homeopátia), és amitől kezdek helyre jönni. eddig akármelyik gyógyszertárba mentem, érdekes egyik patikus sem tudott szinte semmit a homeopátiás dolgokról, se a schüssler se boiron dhl ... stb áruld már el nekem, mit tesznek akkor le az asztalra? akkut hasmenésre adnak nekem nux vomicát? hát gratulálok! az székrekedésre való.
2014. jan. 18. 15:10
 17/39 anonim ***** válasza:

Az egészségügy lebecsmérlését MOST abbahagyhatod. Méghogy kereskedünk a betegeken? Normális vagy? Igen, vannak pénzéhesek a szakmában, de hogy mered a világ egyik legkomolyabb betegségét, a rákot megemlíteni, mint holmi pénzkeresési eszközt? Ne szólj bele olyanba, amihez nem értesz! Ha csak egy csepp fogalmad lenne az egészről...

Egyébként, ahány patikában voltam, nekem mindig felajánlották az olcsóbb, "márkátlanabb" gyógyszert. Ezt nem a patikus dönti el, hogy mit kell ajánlania, hanem a felettesei.

És végül: szöveget tudni kéne elemezni. Lenézed az ipari tanulókat, ezt írtad. Vitának helye nincs. Nem mi vagyunk a rosszindulatúak, csak te vagy felsőbbrendű lény. Elnézést, hogy nem érünk fel a kisujjad körméig se, mi kis alattvaló egészségügyisek.

2014. jan. 18. 15:21
 18/39 anonim ***** válasza:

"én többet tanulok, mint egy gyógyszerész! "

Na ezzel a mondatoddal elástad magad! Először is mégis mit képzelsz magadról? Másodszor te, honnan tudod , hogy mennyit tanul egy gyógyszerész? Talán elvégezted még pluszba a gyógyszerészetit is, és van összehasonlítási alapod? Ha így van , akkor én kérek elnézést.

El képzelni nem tudod , mennyi kell tanulni egy gyógyszerésznek vagy egy orvosnak. Vért izzadunk egyes vizsgáink előtt. Gyógyszerészhallgatóként kicsit több tisztelet várnék el a szakma iránt.

2014. jan. 18. 15:50
 19/39 A kérdező kommentje:
hogy honnan merem megemlíteni? úgyhogy sajnos volt ilyen beteg az ismeretségi körömben! és csak volt! esetleg ne linkeljek be pár forumot, ahol pont ezt a kényes ügyet tárgyalják? vagy pár videot orvossal folytatott interjukról, amik a napokban kerültek napvilágra? érdekes mondanivalójuk van... de pár szakmai cikket is belinkelhetek, hogy teljes legyen a kép. ez nem becsmérlése az egészségügynek. ezek tények. hol érdekli a gyógyszeripart az ilyen ügy? sajnos az egészségvédelem, az orvostudomány az egyik legnagyobb üzlet a világon, márpedig beteg nélkül nincs üzlet. az orvosok közül sokan sajnos magyarországon addig nem is tesznek semmi érdemlegeset, amíg tele nem tömjük a zsebét. szülészeten pl. én kiszállok ebből a meddő vitából. ezt az orvostudományi egyetemen végezettek úgyis jobban tudják nálam. nekem egyébként sincs semmiféle érdekeltségem a gyógyszerbusinessben és az egészségügyben, hogy az egészségügy mellett érveljek. de azért dr. Leonard Coldwell-ről és társairól biztos hallott Ön is, akik szépen kitálaltak.
2014. jan. 18. 16:11
 20/39 A kérdező kommentje:
többet tanulok mint egy gyógyszerész = évfolyamok számában értettem. hivatalosan, nekem tovább tart az egyetem, mint egy gyógyszerész hallgatónak. mindenkinél egyéntől függ, kinek mennyit kell tanulnia, hogy abszolválni tudja a tananyagot. de hagyjuk már ezt a nevetséges dolgot, ki mennyit tanul. hihetetlen, hogy egyesek mennyire nem tudnak elrugaszkodni egy témától.
2014. jan. 18. 16:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!