Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hiszi azt minden lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszi azt minden lány magárol hogy szép?

Figyelt kérdés

2014. jan. 18. 00:15
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
56%

29: Ha valóban nem tartod magad szépnek, akkor nem értem a zárójeles részt: (Sötét barna haj, husky kék szemek..;) )

Te inkább annak a fajtának tűnsz, aki azért sír mindenkinek, hogy ronda vagy, hogy mindenki győzködjön ennek ellenkezőjéről, amit amúgy te is tudsz, de így legalább több bókot tudsz kicsalni másokból.

2014. jan. 18. 11:47
 32/45 anonim ***** válasza:

ma 11:47

"Kedves"! Ezt most bebuktad ;) Tényleg nem tartom magam szépnek, hanem egyszerű, átlagos lánynak. Azt azért írtam oda zárójelbe, mert mindig ezt a párosítást hozzák fel nekem...

Ha olyan lennék mint ahogy azt te leírtad, akkor minden hónapban itt villogna fent a képem, hogy "jajjj fiúk szerintetek hogy nézek ki?" kérdéssel...nem?!

Amíg a páromnak tetszem, és elfogad úgy ahogy vagyok, addig szerintem nincs okom azon aggódni, hogy most jajj engem dicsérjen mki :D

De köszi, hogy ismeretlenül alkotsz rólam véleményt s méghozzá elég nagy bromságot, és kiforgatod a szavaim, igen magas IQ-val rendelkezhetsz.

L23

2014. jan. 18. 12:00
 33/45 anonim ***** válasza:

A másik meg az, hogy pont azokon röhögök és szánalmasnak tartom, akik itt mindig felteszik a képüket, hogy bókokat csikarnak ki, eljátszák az álszentet hogy rondák, közben meg tudnák jól magukról hogy nem...El is szoktam nekik mondani a véleményem ;) Szóval, sajna ez most tényleg nem jött össze neked...de sebaj, próbálkozz nyugodtan másnál, hátha beletrafálsz ;)

L23

2014. jan. 18. 12:03
 34/45 anonim ***** válasza:
50%
Pedig 81 % jól mondta. Lehet, hogy te nem úgy akartad, de a megfogalmazásod nagyon azt sugallta.
2014. jan. 18. 13:57
 35/45 anonim ***** válasza:

Lehet, h annak tűnt (bár visszaolvastam és nekem még így sem), de akkor is hogy lehet leszűrni bármit is egy mondatból?!

L23

2014. jan. 18. 14:00
 36/45 anonim ***** válasza:
hat NEM! en mindig is szerettem volna a legszebb lany lenni a kornyezetembe,de rajottem hogy szepseg teren nem en vagyok a vilag kozepe,ugyhogy jobb ha vissza veszek.. tisztaba vagyok aval h fura az arcom,nem hetkoznapi hiaba jegyzik egy nap meg tobben hogy milyen szep meg csinos vagyok,modell alkat stb.. tisztaba vagyok aval hogy nem vagyok vilagszepe,es ha az is lennek akkor is ugyan igy gondolnam,mert nagyon kritikus vagyok magammal,es ebbol adodoan akarmilyen lehetnek,nem gondolnam szepnek magam..
2014. jan. 18. 14:27
 37/45 anonim ***** válasza:

Szepseg! :) olvasva a valaszokat az jon at, hogy a tetszesrol es a vonzodasrol beszeltek a legtobben.

Nem kell messzire menni az olvasatainkban (quasimodo, szepseg es a szornyeteg), hogy mindenki eszrevegye, hogy tevuton jar (meg picasso guernica cimu kepe is szep valakinek) ... egy szulonek is a sajat gyereke a legszebb ... es nincs is abban semmi baj, ha akarki inkabb tartja magat szepnek, mint alulertekelve magat inkabb csinyanak tartsa es "elbujdokoljon" a vilag elol.

Ja, hogy akkor mar inkabb kategorizaljuk be a szepseget? Vannak nagyon szepek es kevesbe szepek? Lehet. De mindenki szep lesz valakinek, ha a hatterben megmozdul az erzelem.

Amugy meg az izles, ami altal a szepseget vizslatjuk, hat(?) az is elegy egyedi jellemzo. Aki neked nem szep, az lehet nekem eppen az.

Es amugy is, ki es miert veszi a batorsagot, hogy a masik szepseget megitelje (ne adj Isten megszolja).

Igen is minden no szep valamiert ... ha masert nem is, de magukban hordozzak egy uj elet lehetoseget es ez nem kicsit szep dolog.

2014. jan. 19. 09:57
 38/45 anonim ***** válasza:
100%

Itt gyakorin mindenki szép és mindenki fellengzik, ha csak a szemeivel akkor azzal, de akkor előadja hogy az óceán mélyének minden árnyalata fellelhető benne, vagy esetleg husky.. ez élőben is így van. Közben ezek a lányok túlzás nélkül átlagosak. Az igazi szépségek (nem a megcsinált babák) ma mind full önbizalomhiányban szenvednek (a megcsinált babák miatt) és soha nem önreklámoznak sehol.

A szépség különben is összetett dolog, csak az igazán szép aki a lelke mélyén is szép. És valljuk be ez nagyon ritka ma, ritka kincs.

2014. jan. 19. 12:36
 39/45 A kérdező kommentje:
Ez a husky lány nem egy nagy durranás nekem küldött képet magárol.
2014. jan. 19. 13:31
 40/45 anonim ***** válasza:
A #38-assal értek egyet. Álszentség nélkül mondom, h nekem több mint egy éve úgy elvették az önbizalmam, h nem hiszem, h valaha is visszanyerem. A szüleim sem szoktak úgy dicsérni, h szép vagyok, de legalább tudom, h mindig őszinték hozzám, és sosem elfogultak. A barátaimtól persze mindig megkapom, h márpedig ilyen-olyan szép vagyok, de ekkor általában veszekedésbe torkollik a beszélgetésünk, mert megmondom nekik, h nem komolyan mondják, csak kedvesek akarnak lenni.Mire megsértődnek, h nem bízom bennük, pedig bízom, csak nem ilyen témában. Néha sírok is emiatt. Na meg mikor én is látom, h milyen szép lányok vannak a környezetemben. Csak az álmaimban érzem magam szépnek, ahol bármi megtörténhet. A valóság pedig teljesen más. Szóval Kérdező, kérlek ne általánosíts.
2014. jan. 19. 14:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!