Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hiszi azt minden lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszi azt minden lány magárol hogy szép?

Figyelt kérdés

2014. jan. 18. 00:15
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
9: ezt inkább elszálltságnak hívják ;)
2014. jan. 18. 00:40
 12/45 anonim ***** válasza:
15%
Amúgy vicceskedő beszólás lett volna, de látom itt sok a karót nyelt ember :)
2014. jan. 18. 00:40
 13/45 anonim ***** válasza:
32%
Nagyon nem vagyok elszállt :) Tudom, hogy ezerszer szebb lányok vannak nálam, de azt is tudom, hogy nem vagyok egy rút kiskacsa :D
2014. jan. 18. 00:41
 14/45 anonim ***** válasza:
Most jönnek a mentegetőzések.:DDD
2014. jan. 18. 00:42
 15/45 anonim ***** válasza:
21%
Nem mentegetőzök :D Még mindig azt állítom, hogy szép vagyok :D
2014. jan. 18. 00:42
 16/45 anonim ***** válasza:
Én azt mondom egy lányra hogy szép. Egy pasit megkérdezek ő azt mondja neki nem tetszik szerinte randa, egy másik pasinak meg atom bejön. Nincs olyan hogy abszolút szép valaki és mindenkinek tetszik. Van aki a szőkéket szereti van aki a barnákat, van aki a nádszálakat, van aki az átlagost, teltet, kövéret. Mindig van olyan ember aki olyan külsővel szeret amilyen vagy. Emellett minden egoizmus nélkül állíthatom hogy szépnek tartom magam. És elsősorban a lányok a visszajelzésekből veszik hogy szépek nem random. Szóval nem a mi hibánk elsősorban.
2014. jan. 18. 00:44
 17/45 anonim ***** válasza:
72%
Sokkal több lány gondolja magát csúnyának, mint ahány szépnek, úgyhogy nem elég, hogy túlzás, és általánosítás a dolog, de még alapja sincs.
2014. jan. 18. 00:44
 18/45 anonim ***** válasza:
42%
17, Szerintem ebben tévedsz. A lányok nagy része csak úgy tesz mintha nem tartaná szépnek magát de csak azért hogy a pasi elkezdje győzködni hogy márpedig szép meg gyönyörű stb.
2014. jan. 18. 00:47
 19/45 anonim ***** válasza:
61%
#18 Nagy tévedésben élsz! Tényleg vannak olyan önbizalom hiányos szép lányok, akik azt hiszik magukról, hogy csúnyák! Pl sok barátnőm és én is ilyen voltam!
2014. jan. 18. 00:49
 20/45 anonim ***** válasza:

szerintem ez pont fordítva van

én úgy vettem észre hogy saját magát mindenki csúnyábbnak látja a valóságnál

2014. jan. 18. 00:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!