Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hiszi azt minden lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszi azt minden lány magárol hogy szép?

Figyelt kérdés

2014. jan. 18. 00:15
1 2 3 4 5
 21/45 A kérdező kommentje:
Az az 1 biztos hogy itt nincsenek szép lányok!
2014. jan. 18. 00:50
 22/45 anonim ***** válasza:
Akkor lehet hogy csak én élek ilyen sz@r helyen..:D
2014. jan. 18. 00:50
 23/45 anonim ***** válasza:
Kérdező, na és ezt te honnan tudod? :D
2014. jan. 18. 00:53
 24/45 anonim ***** válasza:
44%

17-es, 00.44!

az lehet, hogy "hivatalosan" csúnyának mondja magát, de ha be merne próbálkozni nála egy átlagos srác, felháborodva elküldené a fenébe, hogy mit képzel magáról, hogy azt hiszi, egyáltalán lenne esélye nála!

2014. jan. 18. 00:53
 25/45 anonim ***** válasza:
61%

Kérdező, azért ne legyél ebben olyan biztos!

Rólam már kb 30 ember látott itt képet, mert nem tudtam akkoriban, hogy tényleg szép vagyok-e és kikértem mások véleményét, fiúkét, lányokét egyaránt. Mondtam, hogy csakis őszinte véleményt írjanak. Kivétel nélkül mindenki azt mondta, hogy 10/8-9-nek mondanának. Valamint én is láttam itt más lányokról képet és ők is nagyon szépek voltak!

2014. jan. 18. 00:59
 26/45 Költőnő? ***** válasza:

nem tudom hányas írta, de igaza volt: sokkal több lány látja magát gáznak, mint amennyien esetleg a valóságban ténylegesen kevésbé előnyösek :(

ez ömlik rájuk mindenhonnan, a photoshoppolt tökély, ők meg elhiszik amit látnak :(

sajnos nem létező emberekhez mérik magukat, az agyonsminkelt cuncimókuskákhoz. Persze h hozzájuk képest nem tartják magukat szépnek!

Holott a valóságban meg igenis helyesek, bájosak.

2014. jan. 18. 01:16
 27/45 anonim ***** válasza:
azért mert csúnya lány nem létezik csak kevés pia :D:D
2014. jan. 18. 03:42
 28/45 anonim ***** válasza:
17-es vagyok. Kérdező, és aki még egyetért vele: csak nem a diszkóban magukat illegetők alapján vontátok le ezt a következtetést? Az azért szerencsére nem reprezentatív minta a lányokat tekintve.
2014. jan. 18. 08:33
 29/45 anonim ***** válasza:
én nem tartom magam szépnek...viszont az ismeretségi köröm igen...na ezt rakd össze kérdező, hogy akkor most mivan ;) :D (Sötét barna haj, husky kék szemek..;) )
2014. jan. 18. 10:05
 30/45 anonim ***** válasza:

08.33

Nem csak abból, a mindennapi életben is hasonlóval találkozom. Elég kegyetlenek és durvák tudtok lenni. És persze én "szegény alattvaló" örüljek, hogy szóba álltok velem.

De egyébként meg jellemzője a nőknek, hogy ha egész nap dicsérik, akkor is csak a panaszkodás megy tőlük, miközben belül olyan önteltek, hogy az valami hihetetlen!

2014. jan. 18. 10:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!