Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17-es, 00.44!
az lehet, hogy "hivatalosan" csúnyának mondja magát, de ha be merne próbálkozni nála egy átlagos srác, felháborodva elküldené a fenébe, hogy mit képzel magáról, hogy azt hiszi, egyáltalán lenne esélye nála!
Kérdező, azért ne legyél ebben olyan biztos!
Rólam már kb 30 ember látott itt képet, mert nem tudtam akkoriban, hogy tényleg szép vagyok-e és kikértem mások véleményét, fiúkét, lányokét egyaránt. Mondtam, hogy csakis őszinte véleményt írjanak. Kivétel nélkül mindenki azt mondta, hogy 10/8-9-nek mondanának. Valamint én is láttam itt más lányokról képet és ők is nagyon szépek voltak!
nem tudom hányas írta, de igaza volt: sokkal több lány látja magát gáznak, mint amennyien esetleg a valóságban ténylegesen kevésbé előnyösek :(
ez ömlik rájuk mindenhonnan, a photoshoppolt tökély, ők meg elhiszik amit látnak :(
sajnos nem létező emberekhez mérik magukat, az agyonsminkelt cuncimókuskákhoz. Persze h hozzájuk képest nem tartják magukat szépnek!
Holott a valóságban meg igenis helyesek, bájosak.
08.33
Nem csak abból, a mindennapi életben is hasonlóval találkozom. Elég kegyetlenek és durvák tudtok lenni. És persze én "szegény alattvaló" örüljek, hogy szóba álltok velem.
De egyébként meg jellemzője a nőknek, hogy ha egész nap dicsérik, akkor is csak a panaszkodás megy tőlük, miközben belül olyan önteltek, hogy az valami hihetetlen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!