Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hátam hugyszagú, de nem tudom mitől lehet, bővebben lent?
00:38!
Neked nem csak a szíved beteg...Az agyad is!
Rengeteg vesebeteggel találkoztam! Miután rendszeresen bejártunk a transzplantációs klinikára, és előtte az belklinikára, de pisiszagot sosem éreztem(a méreganyag a vérben marad, ezért van szükségük dialízisre) egy vesebeteg mellett sem! Nem tudom hol olvastad, de hülyeség...
És amúgy valódi vadparaszt vagy...Mellesleg tartom magam az eredeti álláspontomon, mely szerint hülye gyerek vagy!!!
És szívem szerint azok után amiket írtál, kirugdosnám egyenként az összes fogad k*cs*g!!!
31/F
Ha valakinek húgyszaga van, szerintem ott valami rendellenességről van szó... és nem hiszem, hogy egy kellemes dolog lehet... ha veséjével van baj, jó, hogy elmegy előbb vele a háziorvoshoz, de lehet, hogy bőrrel és mirigyeivel van baj, de akkor is, nézesse meg magát, nehogy kiderüljön, hogy valami nagyobb baj és akkor várt vele sokat.
Vagy ön szerint kedves 31/F kellemes és szokványos dolog a húgyszagú hát?
Mindenképp vizsgáltassa ki magát, és reméljük nem a vesével van baj.
És az, hogy rengeteg vesebeteggel találkoztál, még nem biztos, hogy minden vesebetegség lefolyását pontosan ismered, hogy tudod a lefolyásukat és vannak ritka betegségek, ritka tünetekkel...
Kedves 20:21-es...A 19:50-es vagyok.
A srác, egyáltalán nem vesebeteg, azt kizárhatod, mert akkor a közérzete leromlott volna(és most nem depiről beszélek), és a vesebetegségnek jellegzetes tünetei vannak.
A bőrön át nem terjedhet pisiszag...Lehet, hogy csak rossz tréfából rálocsolnak ammóniát, vagy más pisiszagot kölcsönző folyadékot...És nem utolsó sorban olvasd el a tegnapi 17:25-ös hozzászólást, mert az jobban hangzik, mint a betegséges dumák...És még valami, ha betegség lenne, nem csak a háta lenne pisiszagú!!!
Én a srác helyében a legutolsó lehetőségnek a betegséget tartanám...
Van orvosi diplomád? Nincs, akkor szerintem hagyd, mert te sem tudhatod pontosan.
Másrészt írtam, hogy lehetnek bajok a mirigyeivel a bőrén... és annak nem feltétlen kell az egész bőrfelületen lennie, hanem lehet egyes részeken, én egy olyan sráccal voltam egy kórterembe egyszer, akinek a keze izzadt iszonyatosan, azzal csináltak valamit.
Valami gáz a kiválasztással lehet, és ez nem feltétlen csak a vizeletet jelenti, mert a bőrön keresztül is történik, és ha elolvastad amit előbb írtam, akkor rájöhettél.
És azért, mert te más vesebetegekkel találkoztál, még nem tudhatod. Azoknak persze, hogy sz@r volt a kedvük, mert tudták, hogy a veséjükkel van a baj, a kérdező nem tud róla, miért legyen depis?
Gratulálok,nemtom kikezdte 31/f de nem baj,rád hagyom,de támadtál be,gyerekesen viselkedsz,csak segíteni akartam a srácnak,és nem akartam semmi rosszat,de ebben az országban a legkönnyebb a másikat elküldeni,gratulálok egyes embereknek,ezér tartunk ahol tartunk.
Ezzel lezárom a vitát,mint,hogy belebonyolódjak.
Az hogy hülye vok,nem is ismersz,fogalmad sincs ki vagyok,sajnálom,magyar átlag ember viselkedése.
22F
tegnap 22:15...
Nincs orvosi diplomám, de ahogy elnézem neked sincs, ezért sem értem, hogy mire alapozod az okoskodásod...Én legalább tapasztalt dolgokat írok(pláne, hogy abban a témakörben jártas vagyok valamennyire, hiszen jártunk szemináriumokra és utána olvasgattam), nem pedig csak találgatok, hogy lehet, hogy ez, de lehet még ez is...Közben meg fingod sincs, hogy miket irkálsz...És utána szépen fel vagy háborodva, hogy nem lehet még szemernyit sem igazad...Nem is írok erre a kérdésre semmit sem ezentúl...Pukkadj meg a hitedben. Szerencsétlen srácot meg elkülditek orvoshoz, hogy beégesse magát, holott lehet semmi baja nincs. Főleg miután csak a háta pisiszagú...Ha a testének bármely más része is pisiszagú lenne(a p*csén kívül), akkor az már valóban elgondolkodtató lenne és valszeg én is az orvost javasolnám neki...
Ez most egy humor vagy kajak komolyan kérdezted???
Ha humor kur*a jó :D
Ha nem bocsy, s irány az orvos, de ha van állatod ba*d ki a házból!!!
220:05!
Igazad van! Lehet, hogy háziállat miatt történik ez a kellemetlenség.
Én állategészségügyben dolgozok, és nem értem miért háborog az utolsó hozzászóló?
Az állatoknak, nem házban, lakásban van a helyük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!