Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hátam hugyszagú, de nem tudom mitől lehet, bővebben lent?
Esetleg orvos. :)
Vagy lehet neked olyan szagú az izzadtságod, bár ez nekem elég fura, én elmennék vele dokihoz, hátha valami baj van.
Ha tartotok a lakásban állatot, kutyát-macskát, lehet, hogy az ágyadra vizelt...Gondolom nem reggel szoktál fürödni...
Amit egyébként javaslok is, reggel suliba indulás előtt zuhanyozz le és este rendesen fürödj meg.
Nekem rendszeresen voltak a testszagommal gondjaim, savanyú izzadságszagom volt elég sokáig...De miután elgondolkoztam, hogy mi lehet az oka, rájöttem, hogy az az öblítő, amivel a barátnőm kimosta a ruháimat, az izzadságom hatására, savanyú szagot engedett. Le lett cserélve, nem kevés veszekedés árán(a barátnőm állította, hogy semmi baja az öblítőnek) az öblítő, és érdekes módon semmi baj nincsen a testszagommal...És van olyan öblítő, ami a mosóporral keveredve pisi szag szerűt enged...A magas ammóniaszármazékok miatt, ami a mosószerekben van...
Ja és a serdülés nem jár pisiszaggal!!!
A szüleidnek elég érdekes hozzáállása van...
Jaj,haver remélem nem vese elégtelenség.Nem vizesedik a lábad?Pisilsz eleget?Nem vagy gyenge?
Ez nem vicc,remélem nem az.Azonnal orvos,nem játék.
22F
F@sznak kell őt ijesztgetni, hülye gyerek!!!
A barátnőmet most transzplantálták, egy éve mert fokozatosan ugyan, de leállt a veséje...10 év alatt egyszer sem volt pisiszaga!!!!
Idióta!
Tegnap 18:46 mi a f@szt vakerálsz a k_rva anyádat,Anyád volt az idióta amikor kipréselt magából gyökér,a f@szom se akarta ijeszgetni,de lehetséges csak,mert ekkor jelemző a pisiszag gyökérke,nekem te ne pattogjál hülye gyerek,össze csomagollak bármikor,nem akartam rosszat,elhiheted.
De jhobb félni mint megijedni.Csak tippeltem,hogy az,mert olvastam egy helyen,hogy lehetséges a pisisszag ilyenkor.
Bunkó megnyilvánulásod helyett inkább gondolkodjál,mert majd a t életben rosszul fogsz járni,hogy olyat oltasz le akit nem kellene,könnyen az intenvízre kerülhetsz,paraszt.
Kérdező,tényleg azonnal menj orvoshoz,ez NEM VICC.Várjuk a fejleményeket,ha nem mész mi magunk adunk egy nyaklevest.
Jah ez még lemaradt sose csinálnék viccet betegségből,nem vagyok f_szkalap,nekem a szívem beteg,tudom milyen érzés betegséggel élni,hogy néha szorít a mellkas meg nehezen kapok levegőt.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!