Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A hátam hugyszagú, de nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A hátam hugyszagú, de nem tudom mitől lehet, bővebben lent?

Figyelt kérdés
a padtársam figyelt fel rá először, és mondtam olyan a hátam szaga mintha lehugyozták volna, szoltam szüleimnek szerintük is, pedig rendesen fürdök minden, de ők a serdülésre fogták.
2009. dec. 2. 17:03
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg orvos. :)

Vagy lehet neked olyan szagú az izzadtságod, bár ez nekem elég fura, én elmennék vele dokihoz, hátha valami baj van.

2009. dec. 2. 17:05
 2/23 anonim ***** válasza:
16%
oda nőt a húgycsöved
2009. dec. 2. 17:16
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha tartotok a lakásban állatot, kutyát-macskát, lehet, hogy az ágyadra vizelt...Gondolom nem reggel szoktál fürödni...

Amit egyébként javaslok is, reggel suliba indulás előtt zuhanyozz le és este rendesen fürödj meg.

Nekem rendszeresen voltak a testszagommal gondjaim, savanyú izzadságszagom volt elég sokáig...De miután elgondolkoztam, hogy mi lehet az oka, rájöttem, hogy az az öblítő, amivel a barátnőm kimosta a ruháimat, az izzadságom hatására, savanyú szagot engedett. Le lett cserélve, nem kevés veszekedés árán(a barátnőm állította, hogy semmi baja az öblítőnek) az öblítő, és érdekes módon semmi baj nincsen a testszagommal...És van olyan öblítő, ami a mosóporral keveredve pisi szag szerűt enged...A magas ammóniaszármazékok miatt, ami a mosószerekben van...

2009. dec. 2. 17:25
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

Ja és a serdülés nem jár pisiszaggal!!!

A szüleidnek elég érdekes hozzáállása van...

2009. dec. 2. 17:27
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
biztos bepisáltál éjjel és utána meg a takaró meg az ágyruha bevette..majd a hátad ;)
2009. dec. 2. 18:03
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

Jaj,haver remélem nem vese elégtelenség.Nem vizesedik a lábad?Pisilsz eleget?Nem vagy gyenge?

Ez nem vicc,remélem nem az.Azonnal orvos,nem játék.

22F

2009. dec. 2. 18:04
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

F@sznak kell őt ijesztgetni, hülye gyerek!!!

A barátnőmet most transzplantálták, egy éve mert fokozatosan ugyan, de leállt a veséje...10 év alatt egyszer sem volt pisiszaga!!!!

Idióta!

2009. dec. 2. 18:46
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
És szerinted minden betegség ugyanolyan lefolyású, és egyénenként nem változhat? Sajnálom a barátnődet, de aki a tanácsot adta nem tehet arról, hogy gondjai vannak. Jobbulást a barátnődnek.
2009. dec. 2. 20:15
 9/23 anonim ***** válasza:
26%

Tegnap 18:46 mi a f@szt vakerálsz a k_rva anyádat,Anyád volt az idióta amikor kipréselt magából gyökér,a f@szom se akarta ijeszgetni,de lehetséges csak,mert ekkor jelemző a pisiszag gyökérke,nekem te ne pattogjál hülye gyerek,össze csomagollak bármikor,nem akartam rosszat,elhiheted.

De jhobb félni mint megijedni.Csak tippeltem,hogy az,mert olvastam egy helyen,hogy lehetséges a pisisszag ilyenkor.

Bunkó megnyilvánulásod helyett inkább gondolkodjál,mert majd a t életben rosszul fogsz járni,hogy olyat oltasz le akit nem kellene,könnyen az intenvízre kerülhetsz,paraszt.

Kérdező,tényleg azonnal menj orvoshoz,ez NEM VICC.Várjuk a fejleményeket,ha nem mész mi magunk adunk egy nyaklevest.

2009. dec. 3. 00:30
 10/23 anonim ***** válasza:
56%

Jah ez még lemaradt sose csinálnék viccet betegségből,nem vagyok f_szkalap,nekem a szívem beteg,tudom milyen érzés betegséggel élni,hogy néha szorít a mellkas meg nehezen kapok levegőt.

22F

2009. dec. 3. 00:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!