Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire reprezentatív a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire reprezentatív a férfiak viselkedése ezen az oldalon? Az emberlánya inkább lesz leszbikus, vagy apáca ezektől. Miért nem képesek beismerni, hogy ha rájuk sem néznek a nők, akkor talán az ő készülékükben is lehet hiba, nem csak a nőkben?

Figyelt kérdés
Pl. elkeserítő, hogy a férfiak a ronda nőkkel is képesek lefeküdni és elvárnák, hogy a nők is így tegyenek velük szemben.
2014. jan. 16. 14:31
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
ne használd már ezt a szót (reprezentatív), ha nem tudod mit jelent, te szerencsétlen
2014. jan. 16. 16:09
 22/24 anonim ***** válasza:
Én nem is értem, de ma pl. kimondottan értelmes pasikkal van tele az oldal. :) Csak kapkodom a fejem a hasznos válaszok láttán! (De lehet, hogy csak mert nem olvasom el a szokásos siránkozós kérdéseket. :) )
2014. jan. 16. 16:15
 23/24 anonim ***** válasza:
Akinek nem inge ne vegye magára. Nem értem, miért zavarnak ezek a kérdések, kérdező? Én is írtam már ki "siránkozós" kérdést, akkor köszönöm, szted biztos egy tahó lúzer paraszt vagyok, persze tudom, h ez nem igaz. Vagy esetleg arra tok gondolni, hogy a lelked mélyén mégis magadra veszed, vmilyen okból. Én sokat csalódok úgy en Block az emberekben, és ezek ihletnek kérdéseket, és intelligens ember kérdez, elemez. Helyesírásért bocs, mobilró vok. 23\F
2014. jan. 16. 16:47
 24/24 anonim ***** válasza:
22. na, én is megjöttem, úgyhogy vége a gyereknapnak
2014. jan. 16. 16:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!