Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire reprezentatív a férfiak viselkedése ezen az oldalon? Az emberlánya inkább lesz leszbikus, vagy apáca ezektől. Miért nem képesek beismerni, hogy ha rájuk sem néznek a nők, akkor talán az ő készülékükben is lehet hiba, nem csak a nőkben?
már ne is haragudj de nagyon buta vagy , komolyan mondom nem sértegetni akarlak
nem bunkó vagyok hanem őszinte mielőtt belázadnál meg is indoklom nem a levegőbe beszélek mint te
"elkeserítő, hogy a férfiak a ronda nőkkel is képesek lefeküdni és elvárnák, hogy a nők is így tegyenek velük szemben."
erősen általánosítottál mert közel sem ilyenek a férfiak
a kis pö.csök ilyenek nem a FÉRFIAK
ha olyan buta lennék mind te elkezdeném magyarázni hogy a nőknek is mindegy hogy csúnya, öreg, kicsi pö.csű, bunkó a "férfi" csak dagadjon a pénztárcája
de tudom mi a különbség a ku.rva és a nő között
te meg most talán rádöbbentél mi a különbség a férfi és a kis pö.cs között
látod engem meg te háborítottál fel
Ha már ez a kérdés felmerül valakiben, akkor ott nagy a gond.
Járj emberek közé kérdező, tanulj, ismerkedj mert nagyon nem vagy képbe a társadalommal.
én kértem itt segítséget nőktől, hogy mondják meg, mit változtassak. Aztán egy reagálás után semmi se történt. Könnyű szidni a férfiakat, és őket hibáztatni, de ha nem tudjuk mi a hiba, akkor nem tudunk változtatni. Segítséget továbbra is szívesen elfogadok priviben.
Egy nem menthetetlen eset, 22/F
Ráadásul elég kevés férfi van ezen az oldalon, főleg a szex/szerelem témakörbe.
Itt az átlagéletkor 18 alatt van.
" "elkeserítő, hogy a férfiak a ronda nőkkel is képesek lefeküdni és elvárnák, hogy a nők is így tegyenek velük szemben."
erősen általánosítottál mert közel sem ilyenek a férfiak
a kis pö.csök ilyenek nem a FÉRFIAK "
Pont ezért kérdeztem mennyire reprezentatív. Akinek nem inge, ne vegye magára és le a kalappal. De ha megnézed ezt az oldalt tele van általánosítással a férfiak részéről ugyanúgy! Pontosan az általánosítás indukálta a kérdésem.
"Pont ezért kérdeztem mennyire reprezentatív."
De a kerdesed kb. olyan, mintha egy - teszem azt - prosztatagondokkal foglalkozo forumon kerdezned meg, hogy tenyleg ennyire altalanos az, hogy a ferfiaknak baja van a prosztatajukkal...
Ez az oldal arra valo, hogy a problemaikat, ketsegeiket, gondjaikat, elkepzeleseiket irjak le/beszeljek ki/vitassak meg az emberek.
Ha mozogsz az utcan, jarsz erre-arra, van ismeretsegi korod, akkor lathatod magad korul azokat a ferfiakat, akik jol erzik magukat a borukben, ismerkednek, baratnot keresnek, vagy mar boldog parkapcsolatban elnek.
Itt pedig olvashatsz olyan kerdeseket, amiket azok tesznek fel, akiknek eletuk adott szakaszaban eppen valamilyen problemajuk van, vagy szeretnek kiirni magukbol, amit gondolnak. Ebbol nem lenne bolcs dolog azt a kovetkeztetest levonni, hogy ez az altalanos es mindenki igy van ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!