Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért annyira megdöbbentő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért annyira megdöbbentő, hogy 36 éves a párom? (20l)

Figyelt kérdés

2014. jan. 16. 11:13
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

"Szerintem nem megdöbbentő. Egy 20 éves fiúkától mit tudna várni az ember...."

Én mint 22 éves 'fiú' végül is egyetértek! Még sajna nincs annyi pénzem h kocsival rendelkezzem, meg annyira költekezhessek.. LEHET h nem elvárás ez a legtöbb lány részéről (legalábbis aki okos az tuti h nem vár el ilyeneket) de akkor is emberből vagyunk és azért jólesek! ...

Lehet h nem ezért vagy együtt egy olyan emberrel aki elméletileg simán lehetne az apád. (tiniterhességek - szóval nem lehetetlen :D) De ez inkább neki gáz h 36 évesen nem a családalapítás foglalkoztatja egy érettebb nővel hanem még él bele a világba és 20 éves csajokat dönget. VISZONT van olyan is h a korkülönbség ellenére teljesen jól megy ez az egész család dolog, akkor éljetek boldogan és kész.

Sztem ez a 2 opció van, mivel nem ismerlek fingom sincs h te melyikbe vagy. cső

2014. jan. 16. 11:59
 12/20 anonim ***** válasza:
Sok a hülye! Azért
2014. jan. 16. 12:01
 13/20 anonim ***** válasza:

37n/20f csak fordított a szituáció

mindenki azt hitte a pénzéért/lakásáért/anyakomplexusom van tököm tudja mért vagyunk együtt

az fel sem merült senkibe hogy nagyon jól megértjük és kiegészítjük egymást

de hát ilyen az ember amit nem ért elítéli

azóta is együtt vagyunk

csak már 27F vagyok

2014. jan. 16. 12:26
 14/20 anonim ***** válasza:
Az én barátnőm is 20. én 41. Nem megdöbbentő!
2014. jan. 16. 12:27
 15/20 Pretty_Fighter ***** válasza:
Azért megdöbbentő,mert sok a korkülönbség.Neem?Erre még nem jöttél rá?:D
2014. jan. 16. 14:27
 16/20 Pj0tr ***** válasza:

#11: "De ez inkább neki gáz h 36 évesen nem a családalapítás foglalkoztatja egy érettebb nővel hanem még él bele a világba és 20 éves csajokat dönget."

Már miért is gáz? Miért kellene neki úgy élnie, ahogy te gondolod? Ha ő ezt akarja és megdöngetheti a 20 éves csajokat, akkor (amíg ez a BTK valamelyik paragrafusába nem ütközik) nyugodtan csinálja.

2014. jan. 16. 15:13
 17/20 anonim ***** válasza:

A, kit érdekel?

B, 36 évesen, én is az ilyen naiv kis hülyéket fogom dugni.

2014. jan. 16. 20:08
 18/20 anonim ***** válasza:
korkülönbség=pénz=egzisztencia, lakás, autó= kapcsolat kb. ez jött le a korábbi hozzászólásokból... tényleg a kapcsolatok nagy része a pénzről szól... régebben nem volt autóm, azért nem ismerkedtek velem, most vettem autót, most az a baj, hogy miért nincs házam... szánalmas emberek vannak...
2014. jan. 16. 23:48
 19/20 anonim ***** válasza:

Pj0tr!

Az olvasással vagy az írott szöveg értelmezésével van problémád esetleg csak szimplán ostoba vagy?

Utána leírtam a másik opciót ráadásul csupa nagybetűvel kezdtem h kihangsúlyozzam...

Mi az h: "Miért kellene neki úgy élnie, ahogy te gondolod?" :D Ki mondat h úgy éljen? :D Kellene az érdekeljen h egy vadidegen ember h éli az életét? Én csak vázoltam egy opcióz ami az én véleményem, ami lehet h nem helytálló illetve mindenki másképp gondolkodik... ennyi.

(nem mondom h nem vagyok nyomorék de én nem 60 valahány éves akarok lenni amikor a gyerekem közel húsz lesz, ezt remélem felbírod azért dolgozni)

2014. jan. 17. 00:47
 20/20 Pj0tr ***** válasza:

Kedves bélabá.

Első körben jelzem, hogy mind az olvasás és az írás jól megy. A szövegértelmezés szintén alap tulajdonság. Ugyanakkor - miután ilyen szép stílusban válaszoltál - véleményem szerint egy szép nagy tuskó vagy. A válaszomban semmi személyeskedés nem volt, ellenben a tiedben annál több. Ez általában valami kisebbrendűségi komplexusból ered. Mesélj, neked miből adott keveset a természet?

És hogy próbáljam megértetni veled a válaszomat: Amint láttad kiemeltem egy mondatodat, amiben elég degradálóan nyilatkoztál arról az életstílusról, amiről nem tudsz semmit és semmi közöd sincs hozzá. Bár ha jobban meggondoljuk ez is egy válasz, csak éppen közvetett. Az emberek azért döbbennek meg a nagy korkülönbségen, mert többek között bunkók. Persze van még irigy is elég sok. Na ez már kettő lehetséges válasz is a kérdésre. Köszönjük a közreműködésedet a lehetséges válaszok kitalálásában.

2014. jan. 17. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!