Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttam egy foltot a párom boxeren! Mekkora az eselye hogy az előváladék volt?
Vasarnap atmentem paromhoz.Picit "jatszottunk" de nem szexeltunk csak elkezdett vetkoztetni.A bugyinal megakadt es en is levetkoztettem ot.Felallt neki.Kesobb lattam egy foltot a boxeren.Mikor benyultam a boxerebe mar akkor is ereztem hogy egy ponton nedves a gatyaja.
Mekkora az eselye hogy az elovaladek volt?Vagy lehetett az mas is?
Az előváladéktól terhes lehetek kérdés rohadtul túl van misztifikálva. A szexológusok korrektül leírták anno, hogy LEHETNEK benne spermiumok, így aztán NEM KIZÁRT, hogy teherbe eshet egy lány, vagyis (és ez a lényeg) NEM NYÚJT SZÁZ SZÁZALÉKOS védelmet a megszakításos közösülés.
Ez igaz is, úgyhogy vigyázzatok vele, de az egésznek inkább az a lényege, hogy ha NETÁN valaki teherbe esne előváladéktól, az ne reklamáljon, mi megmondtuk, "pénztártól való távozás után" stb. Az más kérdés, hogy ennek mennyi az esélye. Nem véletlen, hogy sok milliónyi spermium kell, hogy egyetlen jó legyen a megtermékenyüléshez, így aztán egy-két-harminc hímivarsejtnek statisztikailag eleve kisebb a sansza bejutni a petesejtbe. És ennek a pár sejtnek is inkább csak akkor van esélye benne lenni az előváladékban, ha már a második menet megy, vagyis az előző ejakulálásból maradt a húgycsőben életképes spermium, amit "felvesz" a frissen termelődő és kifolyó előváladék.
Nem tudom, én még életemben nem beszéltem senkivel, nem olvastam senkitől, hogy neki előváladék miatt született volna gyereke. Arról nem beszélve, hogy nekem extra mennyiségű előváladékom van, de komolyan, egy 10 másodperces félmerevedés után maszatos a gatyám, mégse esett még tőlem senki teherbe, pedig több partneremmel is dugtam gumi nélkül százas számban eddig úgy, hogy kirántottam spriccelés előtt.
Úgyhogy szerintem attól teherbe esni, hogy megfogtad a pasid váladékos gatyáját, hát 0,001 % az esélye.
(De persze garanciát nem vállalok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!