Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki pár beszélgetés után már beceneveket használ rám, (drágám, szerelmem, édesem) akkor mire számíthatok?
Figyelt kérdés
Nekem ez fura,olyan mintha nem is gondolná komolyan,csak meg akarna szerezni.Viszont olyan hülyeségnek hangzik a problémám ,hogy "háát,nem tetszik,hogy drágámnak szólít már most":D
Szerintetek?
2014. jan. 15. 23:03
1/8 anonim válasza:
Vagy csak meg akar dugni, vagy eszméletlenül beléd van zúgva. Neked kell eldönteni,te látod a viselkedését.
2/8 anonim válasza:
Miért probléma ez neked drágám? :)
Én nem tulajdonítanék neki nagy jelentőséget.
3/8 A kérdező kommentje:
hahaha:D
köszi:)
2014. jan. 15. 23:08
4/8 Sulek Péter válasza:
sztem sincs nagy jelentősége sztem azok használják akik érzelmesebb tipusok :) van aki megszokásból de sztem nagy jelentősége nincs :)
5/8 A kérdező kommentje:
köszi(:
2014. jan. 15. 23:12
6/8 anonim válasza:
csillagvirág, biztos hogy tudja a nevedet?
mert ha esetleg nem merné megkérdezni, akkor a drágámozás hatásos.
7/8 anonim válasza:
én agyam is az előttem szólóéval jár
lehet a sok közül nem tudja már megjegyezni a neved
vagy katikából te vagy a második és valahogy meg kell különböztetnie magába hogy nehogy összekeverje melyikkel mit csinált tegnap XD
8/8 A kérdező kommentje:
Kis viccesek.:D Hát mikor facebookon beszélgetünk csak látja már a nevemet...:P
2014. jan. 16. 14:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!