Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a jó viselkedés a lányokkal szemben?
Kicsit ellentmondásosnak érzem a dolgokat, pl ne úgy tekintsünk rá, mint "EGY nőre", hanem akkor ő legyen az egyetlen. Máshol meg azt hallom ne tekintsünk rájuk felsőbbrendűként (vagyis ne úgy, mintha ő lenne "A nő").... Igen ám, de a kettő egyszerre nem megvalósítható, vagyis de, viszont akkor meg egy bunkó, udvariatlan taplót kapunk, amit meg szintén nem szeretnek (elvileg).
Lehet kicsit zavaros, ahogy fogalmaztam, a lényeg, hogy akkor milyen viselkedés az, ami bejön nekik normál esetben?
minden lánynak más tetszik. ahogy minden fiúnak is.;)
ahány ház annyi szokás, nem?
de mindenki szereti, ha kivételeznek vele...!
Én leginkább azt szeretem, ha egyenrangú félként tekint rám egy férfi, persze ez akkor működik, ha meg van az összhang, a közös érdeklődés,kíváncsiság,beszélgetési pont stb... - de természetesen nem másodrangú a nemi szerep, de ha udvarias vagy és figyelmes, azzal éreztetheted, hogy nő vagyok, bár szerintem ez is kicsit túlzás, mert alapvető elvárás lenne embertársaink felé ez a viselkedési mód, már csak tiszteletből is...
Ha valakire elkezdesz egyetlenként tekinteni az ismerkedési fázisban, hogy ő a Himalája csúcsa az semmi jóra nem vezet viszont, ezt borítékolhatod.
Kb. úgy mint ahogy a filmekben pozitív hősök viselkednek.
Vagy esetleg a rosszfiúk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!