Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudományos kísérlet: az alábbi két kép alapján szerinted milyen lehet ez a lány? :DD
1. Még nincs teljesen kész.
2. Nem rakom fel ide.
De azért köszi,kíváncsiságodat bóknak veszem. :)
A két kép alapján maximum, azt tudom megmondani, hogy az arca milyen érzelmeket tükrözött amikor a fotó készült.
De egy kép alapján egy teljes véleményt nem tudok írni.
Valószínűleg az a kísérlet, hogy egy mosoly, egy vidám fotó és egy lehangoltabb kép mennyire más véleményeket, érzelmeket vált ki másokból.
Nanana,ne szidd a pszicho barmokat,meg van a maguk funkciója.
Amúgy a kísérlet alapján arra számítottam,hogy totálisan másnak ítéltek meg,mint amilyen valójában vagyok,egyébként ennek a "pózerk*rvás" hozzászóló felelt meg a legjobban,szóval köszi neki :) ,ez alapján ábrázolandó,hogy a virtuális világban egyszerű látszatokkal akár új identitást is nyerhet az ember.Mondjuk ezt az álprofilok jobban bizonyítják a különböző közösségi oldalakon,de azért ez is ért valamit.A való élet,és a virtuális közösségi lét összevetésével foglalkozom,kicsit még sután,mert kezdő pszicho-barom vagyok. :))
Hát ezt a következtetést kísérlet nélkül is meg lehet állapítani.
Csak abba kell belegondolni, hogy az internet anonimitása alatt az ember sokkal felszabadultabban tudja kiadni ezeket magából. Lehet, hogy ha életben találkoznál velük teljesen más benyomást keltenél bennük.
Neten az írása alapján is teljesen másnak ítélhetik meg az embert, mint amilyen.
Én is tudok sokféle személyiséget hitelesen megjátszani a chaten vagy fórumokon.
Ez is olyan, hogy egy adott hírt úgy is lehet közölni, ahogy megtörtént, meg úgyis, hogy kicsit kiszínezzük a történteket. Az otthon ülő TV néző meg azt vesz ki belőle, amit akar.
1.) nem tölti be a képeket
2.) esetleg elkérhetném azt a beadandót mailben, ha már leadtad? Érdekelne, mik vannak benne :D
3.) a kepfeltoltes.hu a lehető legsz@rabb képtároló. Használj imagebam.com-ot, meglátod, sokkal jobb (és lehet vele ZIP-et feltölteni, amikben képek vannak. Kicsomagolja, és kiadja a linkeket. Sokkal hamarabb megvan:) )
Egyébként az adatgyűjtés alatt megsértetted kb az összes szabályt. Keress egy könyvet, van az adott témában jó pár.
Amúgy meg szerintem egyszerűen csak tudni akartad, mit gondolnak rólad.
Arra meg ajánlom a napiszar.com -ot. Oda küld be, majd jól megmondják a véleményüket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!