Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudományos kísérlet: az alábbi két kép alapján szerinted milyen lehet ez a lány? :DD
2009. dec. 2. 00:54
11/30 anonim válasza:
az első szexi a második... nos vagy temetés lesz vagy töri óra
12/30 A kérdező kommentje:
Vagy éppen imitálom a goth stílust,olyan sajátosan... :)
2009. dec. 2. 01:26
14/30 Andrewka válasza:
Szóval te vagy a képen.
SZerintem pózerkurv@ már bocsánat. Nem bírom az ilyen képeket. Ha már pózolni akarsz kérd el aputól a fényképezőgépet és az egyik barátnőddel csináltass magadról képet. Ezeknek a minősége elront mindent
15/30 anonim válasza:
Azért nincs teljes alakos kép, mert kövér vagy?
16/30 anonim válasza:
Tudod van egy IHM feldolgozás "Szép a szeme, arca csupa tetű. Ez a pocak méret, hát nem egyszerű" Már bocs, de ez jott le belőle.
17/30 anonim válasza:
1. kép alapján baszható, 2. kép alapján már kevésbé.
18/30 A kérdező kommentje:
Nagyon kövér vagyok,még a 60 kilót sem érem el 174 cm-hez,de mindegy.Azért jót szórakoztam rajtatok. :DDD
2009. dec. 2. 10:26
19/30 anonim válasza:
Mi is jót szótakoztuk rajtad! :D
20/30 A kérdező kommentje:
Na,akkor mindenki boldog,remek.
Amúgy még hálás is vagyok,a kísérlet épp úgy sikerült,ahogy gondoltam."Az Internet pszichológiája" című beadandó dolgozat köszöni szíves együttműködéseteket.
2009. dec. 2. 10:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!