Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hallgatnak el?
Figyelt kérdés
Egy teljesen átlagos 18 éves fiú vagyok. És az iskolában amikor a folyosón megyek 10 métere előttem és utánam mindenki elhallgat pedig semmi különös nincs rajtam. Nem vagyok se kövér se vékony.2009. dec. 1. 18:30
1/12 anonim válasza:
Lehet félelmetes a kisugárzásod. :D Tőlem mindenki félt, pedig szelíd gyerek vagyok, csak olyan a kisugárzásom.
2/12 anonim válasza:
Lehet, hogy valami f@szságot terjesztenek a hátad mögött...
3/12 anonim válasza:
Szerintem is, valamit terjesztenek rólad.
4/12 anonim válasza:
Szerintem csak simán paranoiás vagy...
5/12 anonim válasza:
olyan betegséged van hogy csak a távolról érkező hangokat hallod, ez olyan mint a távollátás a szemnél...
6/12 anonim válasza:
na jo, nehogy elhidd... de nem rohadt-mindegy??? biztos azt akarod hallani hogy titokban szerelmesek beléd, mivel a szerelem-szex témakörbe irtad... pedig nem...
8/12 anonim válasza:
honnan tudjuk miért hallgatnak el?????
Először is lehet bármi pletyka rólad, vagy olyan a kisugárzásod vagy akármi.
Egyébként sztem a legvalószínűbb, h vagy egyszer megtörtént ez a dolog és most úgy csinálsz, mintha folyton ez lenne vagy beképzeled.
9/12 A kérdező kommentje:
1. Nem terjesztenek rólam semmit. Arról én is tudnék hidd el.
2. Nem vagyok paranoiás és semmi más betegségem sincs.
3. Nem arra vagyok kíváncsi hogy szerelmesek-e belém vagy nem mert nem is érdekel.
4. Csak véletlenül írtam ebbe a részlegbe nem ide akartam.
2009. dec. 1. 19:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!