Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvi síkon érdekel a kérdés: attól terhes lesz valaki, ha beleül az ondóba?
Figyelt kérdés
Mert ugye általában az kell, hogy beleélvezzen közvetlen a hüvelyébe. De édesanyám váltig állítja, hogy én úgy készültem, hogy apám kirázta, ő meg "véletlenül" beleült. Szerintem ez hülyeség.2014. jan. 13. 17:58
11/14 A kérdező kommentje:
olyan történeteket talál ki nekem hogy úrsiten
2014. jan. 13. 18:11
12/14 anonim válasza:
Akkoriban sokat dolgoztam, szinte otthon sem voltam. Ritkán voltunk együtt. Én biztosan tudom, hogy kívül élveztem el. A nejem szerint ő aludt! :) Talán ott sem volt :) És ettől függetlenül terhes lett és most 5,5 éves a fiúnk.
Szóval attól, hogy a férfi nem teljesen érzi, hogy elhagyta a szervezetét, az előváladék is tartalmaz egy kicsi ondót, ami már veszélyes lehet.
44/F
13/14 anonim válasza:
nem lehetséges, viszont mivel megszakitással védekeztek igy telejsen egyértelmű hogy elöváladékvan lévö spermiumból fogantál.
14/14 anonim válasza:
igen ha nedves a hüvely akor igen de a szàraz akor szerintem nem. 19+5 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!