Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elvi síkon érdekel a kérdés:...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvi síkon érdekel a kérdés: attól terhes lesz valaki, ha beleül az ondóba?

Figyelt kérdés
Mert ugye általában az kell, hogy beleélvezzen közvetlen a hüvelyébe. De édesanyám váltig állítja, hogy én úgy készültem, hogy apám kirázta, ő meg "véletlenül" beleült. Szerintem ez hülyeség.
2014. jan. 13. 17:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Elvi síkon lehetséges. Úsznak a nyavajások.
2014. jan. 13. 17:59
 2/14 anonim ***** válasza:
O.0
2014. jan. 13. 17:59
 3/14 A kérdező kommentje:
szerintem csak így akart elijeszteni attól, hogy szexeljek. nem tudja felfogni, hogy 21 éves felnőtt ember vagyok.. :D
2014. jan. 13. 18:01
 4/14 anonim ***** válasza:

Volt egy ondó-pocsolya, ő elcsúszott és beleült? Vagy egy homorú bárszéken halomban állt a cucc és ő beleült, s addig fészkelődött ott a lében, ott tunkolta bele magát, hogy felszaladjanak a kis genyák?

Hát én ezt nehezen tudom elképzelni.

2014. jan. 13. 18:02
 5/14 anonim ***** válasza:
hmmmm, és ezt igy megosztotta veled? nem lehet h csak ugrat? végülis lehetséges....
2014. jan. 13. 18:03
 6/14 A kérdező kommentje:
nem, hanem hogy ők megszakítással "védekeztek" és mikor apu kihúzta, és kiverte, akkor utána anyukám zsupsz beleült. De miután megszakítással "védekeztek" :D így szerintem nem az volt a problem, hogy beleült. azért ennyire nem könnyű teherbe esni...
 7/14 anonim ***** válasza:

Hmmm... és véletlenül épp meztelenül ült le pont oda, ahová a férje kiverte? Ráadásul még mielőtt megszáradt volna?

Tényleg hihető.... :D

8/14 A kérdező kommentje:
megosztotta, mert így most 21 évesen akart felvilágsítani, majd közöltem hogy 4 éve ismered a páromat, és 2 éve megtörtént az első. erre kezdte el ezt mondani, hogy vigyázz mert te úgy készültél, hogy beleülte apádéba. Mondom óvszerrel védekezünk, és nem szoktam kiönteni a gumiból és beleülni...
2014. jan. 13. 18:05
 9/14 A kérdező kommentje:
hát ha anyu volt felül, és apa kirázta, akkor lehetséges... XD de szerintem ez hülyeség... most nem fogom kipróbálni de érdekel a véleményetek.
2014. jan. 13. 18:06
 10/14 anonim ***** válasza:
sztem meg csak nem vette ki időben:D vagy anyud volt total termékeny, és előváladéktól lett terhes:)
2014. jan. 13. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!