Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, lányok! Másodrangú embernek tekintitek a férfiakat, fiúkat?
Pasi vagyok, de válaszolnom kell :)
Nem tudom, hogy ezt mire érted. Amit egy nő otthon elvégez, azt a legtöbb pasi nem tudná megcsinálni! Mi dolgozunk, persze ők is, de kíváncsi vagyok, hányan főznek RENDSZERESEN otthon ebédet és vacsorát, hányan mosnak otthon az egész családra RENDSZERESEN és sorolhatnék még pár ilyen kérdést. És a hangsúly a rendszeres szón van!
Nem! A férfiak kényeztetik el és szolgáltatják ki magukat (tisztelet a kivételnek) és ŐK nézik másodlagosnak a nőket!
A lányokat nem tudom, ők más kategóriák. Lehet, hogy ők, csak kihasználják a férfiakat. De ha nem vigyáznak eléggé, mégis nekik lesz nagyobb bajuk, vagy nagyobb hasuk. Szóval itt is vesztenek ... ismét.
már miért? dehogyis.
inkább bizonyos nőket tekintek annak,...
A legtöbbjüket alsóbbrendűnek tekintem, mert csak a farkukkal tudnak gondolkozni, egyszerű ösztönlények. A ritka kivételekre viszont felsőbbrendűként tekintek.
23L
ma 18:32
jaj hagyjuk már ezt az álszent dumát! Mivel nektek is jó ha azzal gondolkodnak,úgy álitjátok be magatokat mintha szex ellenes lennétek,aztán meg sokkal percerzebbek vagytok mint azok a pasik akik a farkukal gondolkodnak..járjál szüz fiúkkal akkor!
A férfiak szexmániás állatok, semmi máson nem jár az agyuk.
Valóság: Amelyik férfinak hatalmas szerszáma és libidója van, arról le sem akarnak szállni a nők, sokszor már verekedni is képesek lennének érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!