Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha megkérdezitek egy pasitól, akkor ő mit gondol?
Figyelt kérdés
Ha megkérdezitek egy pasitól enyhén ittas állapototokban, hogy szerinte jó csaj vagy-e, akkor a pasi mit gondolhat?
Meg meritek kérdezni?
Fiuk válasza is jöhet. Korotokat és nemeteket is írjátok ki légyszi.
#kérdezés #fiuktól
2014. jan. 13. 14:50
1/4 anonim válasza:
Hogy részeg vagyok, és érdekel a véleménye, ezért kérdezek ilyeneket. Hú, de nehéz volt ere választ adni.
2/4 anonim válasza:
Azt mondom,amit hallani akar.Azt gondolom ami a valóság.(29 ffi).
3/4 anonim válasza:
Azt gondolnám hogy húzzon a p**sába hogy ilyen igénytelen hogy leissza magát.:)
4/4 anonim válasza:
Én nem szoktam ilyet kérdezni. Nem azért, mert nem merem, mert pl. szexuális preferencia kérdését, vagy hasonlóan privát dolgokat szívbaj nélkül megkérdezek, ha olyanom van, egyszerűen csak általában tudom, kinek jövök be és kinek nem. főleg, ha az illető ittas. Ha iszunk nem csak én mutatom ki, mit gondolok, hanem a másik is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!