Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 30 év körüli pasitól ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 év körüli pasitól ez normális hogy így ír?

Figyelt kérdés

"míg megírom a választ, addig csak ilyen kis pincuri üziket tudok küldeni a Cirmosnak és utána Cirmos ír, hogy csak ennyi választ kap, Cirmos várjon türelemmel, ha kérhetem. :)"

Egy hosszabb levelemre csak két szót válaszolt és arra írtam neki, hogy csak ennyi? Utána rögtön ezt írta.

2013. aug. 7. 14:20
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Attól függ visszamaradott-e. Ha nem, akkor gáz.
2013. aug. 7. 14:21
 2/21 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle, hogy valami tudat befolyásoló szer hatása alatt áll-e.
2013. aug. 7. 14:22
 3/21 anonim ***** válasza:
Csak vigyázzon Círmos, hogy vahur be ne kapja... :D
2013. aug. 7. 14:22
 4/21 Bummer ***** válasza:

Akkor várd meg, miként ír később. Amúgy nem szép dolog nyíltan kitenni amit ír neked személyesen valaki.

Egyébként nem vagyunk egyformák. Én meg pont fordítva tapasztaltam legtöbbször, hogy én elég sokat "beszélek" teljes mondatokban, a másik meg elintézi pár szóban.

30/F

2013. aug. 7. 14:23
 5/21 anonim ***** válasza:
Ne haragudj de a nevetéstől folyik már a könnyem. Ez szerintem semelyik korosztályból való fiú/férfitől sem normális! De lehet (sőt biztos) hogy csak megakart nevettetni! (Gondolom azért, hogy ne haragudj rá mert az előző üzenetedre csak pár szót írt válaszul) :D
2013. aug. 7. 14:24
 6/21 anonim ***** válasza:
Cirmos.... XD
2013. aug. 7. 14:25
 7/21 A kérdező kommentje:

"Mert szép vagy, és a szemöldök vonalad a szemeddel, engem egy cirmosra, egy vadmacskára enged asszociáltatni, de nem akartalak megsérteni, elnézést."

Gondolom ez is normális... Igen, kiteszem, mert különben hogyan kaphatnék rá választ , és a levélnek csak egy részletét raktam be. Plussz még ez:

"Csak bók szeretett volna lenni, de akkor nem bókolok, komor leszek és szigorú."

2013. aug. 7. 14:26
 8/21 anonim ***** válasza:
Az ilyenre jó öregapám azt szokta mondani, hogy agyára ment a g*ci...
2013. aug. 7. 14:30
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig jobb mintha azt irta volna hogy "szép és nemes az arcodnak vonala, egy régi kedvenc lovamra emlékeztet". xD
2013. aug. 7. 14:32
 10/21 Bummer ***** válasza:

Én is szoktam még a páromnak is írni "virág nyelven", "költőibben", erre az érett nők jó része vevő, persze egy bizonyos helyzetben, vagy adott kapcsolati szinten.

Nincs ebben semmi extra, a mai fiatalok másképp kommunikálnak (már ha tudnak egy értelmes mondatot is leírni), de sok idősebb nőtől is hallottam már olyat, hogy a korosztályukban a férfiak egy jókora részéből kiveszett a "kreativitás", jó ha le tudnak írni egy nem ősemberhez méltó mondatot.

2013. aug. 7. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!