Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 év körüli pasitól ez normális hogy így ír?
"míg megírom a választ, addig csak ilyen kis pincuri üziket tudok küldeni a Cirmosnak és utána Cirmos ír, hogy csak ennyi választ kap, Cirmos várjon türelemmel, ha kérhetem. :)"
Egy hosszabb levelemre csak két szót válaszolt és arra írtam neki, hogy csak ennyi? Utána rögtön ezt írta.
Úristen! Hát ez nagyon komoly!
Azt hittem, hogy a cirmos a hajad miatt..de áá :DDDD Sírok :D
Nem vagyunk együtt. Most kezdtünk el ismerkedni, és már ilyeneket ír!
Amúgy a macskának nincs is szemöldöke. :D
A szemére mondják, hogy vadmacskás. :D
Szerintem csak kedvességből írta ezt, vagy meg akart nevettetni.
Egyébként az tényleg nem szép, hogy így kiteszed az írását, még ha csak részletet is.
Hány éves vagy kérdező?
Egyébként nem, nem normális az, aki ilyent ír. Másik lehetőség, hogy ittas és/vagy tudatmódosító szer hatása alatt áll.
Lehet nem egy művész, de kedveskedni próbál. De ahogy elnézlek a helyében nem pazarolnék több szót.
Éretlenek és mai fiatalok ezt úgyse fogják soha megérteni.
Azt se tudják elképzelni milyen volt az is amikor csak levelezve vagy e-mailbe tudtál társalogni beszélgetni valakivel akit nem a környezetedből ismertél meg. (Pedig nem is volt az olyan régen.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!