Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 30 év körüli pasitól ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 év körüli pasitól ez normális hogy így ír?

Figyelt kérdés

"míg megírom a választ, addig csak ilyen kis pincuri üziket tudok küldeni a Cirmosnak és utána Cirmos ír, hogy csak ennyi választ kap, Cirmos várjon türelemmel, ha kérhetem. :)"

Egy hosszabb levelemre csak két szót válaszolt és arra írtam neki, hogy csak ennyi? Utána rögtön ezt írta.

2013. aug. 7. 14:20
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Úristen! Hát ez nagyon komoly!

Azt hittem, hogy a cirmos a hajad miatt..de áá :DDDD Sírok :D

2013. aug. 7. 14:37
 12/21 anonim ***** válasza:
Mi is szoktunk így beszélni egymással a barátommal, hülyülésből. Szerintem aranyos. :)
2013. aug. 7. 14:38
 13/21 A kérdező kommentje:

Nem vagyunk együtt. Most kezdtünk el ismerkedni, és már ilyeneket ír!

Amúgy a macskának nincs is szemöldöke. :D

A szemére mondják, hogy vadmacskás. :D

2013. aug. 7. 14:40
 14/21 Bino ***** válasza:

Szerintem csak kedvességből írta ezt, vagy meg akart nevettetni.

Egyébként az tényleg nem szép, hogy így kiteszed az írását, még ha csak részletet is.

2013. aug. 7. 14:40
 15/21 Ungarisch válasza:
Jót röhögtem :D korrekt ember
2013. aug. 7. 14:41
 16/21 A kérdező kommentje:
kedvességből le asszocializál. nagyon kedves tőle. :D
2013. aug. 7. 14:42
 17/21 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy kérdező?

Egyébként nem, nem normális az, aki ilyent ír. Másik lehetőség, hogy ittas és/vagy tudatmódosító szer hatása alatt áll.

2013. aug. 7. 14:43
 18/21 A kérdező kommentje:
kedves gyíkosok, részleteket írtam, nem írtam ki a nevét, sem a címét, se képet róla, engem pl. nem zavarna, ha valaki kirakná a neki küldött írásomat, mert kíváncsi mások véleményére. nem mellesleg tele van a gyík ilyen írásokkal...
2013. aug. 7. 14:44
 19/21 Bummer ***** válasza:

Lehet nem egy művész, de kedveskedni próbál. De ahogy elnézlek a helyében nem pazarolnék több szót.

Éretlenek és mai fiatalok ezt úgyse fogják soha megérteni.

Azt se tudják elképzelni milyen volt az is amikor csak levelezve vagy e-mailbe tudtál társalogni beszélgetni valakivel akit nem a környezetedből ismertél meg. (Pedig nem is volt az olyan régen.)

2013. aug. 7. 14:46
 20/21 A kérdező kommentje:
nem értitek. lenézően ír, egy nőnek. e-mail-ben egyébként!!!
2013. aug. 7. 14:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!