Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 év feletti FÉRFIAK, érdekelne a véleményetek! Dögös vagy nem?
Figyelt kérdés
Az alábbi képeken a hölgyek tetszenek nektek?
Érdekel a véleményetek, mert manapság az ilyen alkatú nőket sokan már husinak, ducinak és vastagnak tartják.
Kort írjatok, kérlek.
2014. jan. 13. 13:50
21/33 anonim válasza:
Hányszor fogod még kirakni azt a csajt??
22/33 A kérdező kommentje:
Tessék? XD Kit? Mert én ezt először teszem ki. :D
2014. jan. 13. 14:43
23/33 anonim válasza:
nekem nem kellene ilyen nő barátnőnek...nekem a vékony, törékeny alkat jön be, de ettől függetlenül elismerem, hogy szép nők
22F
24/33 anonim válasza:
25/33 anonim válasza:
Személyesen kellene megismerkedni velük,aztán meg tudnám mondani.
26/33 anonim válasza:
Akkor nézzük most meg mindezt PS nélkül. Egyébként egy nő legyen, pici vékony és törékeny. Amekkora igényeitek vannak velünk férfiakkal szemben, ez a minimum.
27/33 anonim válasza:
Szerintem mind , nagyon szép. Sőt, mondhatni gyönyörűek. De mit ér a külső, ha belül nem tudni milyen. Igaz a mondás hogy a külső megfog, a belső megtart. De nem minden a külső. Minden esetre az én skálámon mind 10/10 :)
25/F
28/33 anonim válasza:
Bocs de nekem ez sok. Ez már sok. 29/f
29/33 A kérdező kommentje:
24-es válaszoló:
Azt a kérdést nem én tette, ki. Bocsi, de mellé lőttél.
A többieknek köszönöm a válaszokat.
2014. jan. 13. 16:27
30/33 A kérdező kommentje:
26-os: ne tessék már általánosítani. :) 3 éve vagyok együtt egy olyan férfival, aki külsőre nem éppen az esetem, de egy áldott jó ember, és odáig vagyok érte. Szóval még egyszer: ne általánosíts. Kösz.
2014. jan. 13. 16:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!