Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 év feletti FÉRFIAK, érdekelne a véleményetek! Dögös vagy nem?
Az alábbi képeken a hölgyek tetszenek nektek?
Érdekel a véleményetek, mert manapság az ilyen alkatú nőket sokan már husinak, ducinak és vastagnak tartják.
Kort írjatok, kérlek.
Szerintem pont, hogy manapság nem mondják annak. A divatipar is errefelé nyit már.
De én ezt 10 éve se hívtam ducinak... Ezek tökéletesek. Persze van rajtuk utómunka is...
SZia!
Igen, dögösek. De ők nem Te vagy. Ha már csak egy kicsit is vastagabb vagy, vagy másak az arányok, vagy például ugyan ennyire vagy húsos de kisebb a melled akkor már nem mondhatod az itteni válaszok alapján hogy te is dögös vagy. Ezeken a lányokon narancsbőr sincs. És az is látszik hogy foglalkoznak a testükkel, nem puhák.(Persze attól még lehetsz az, de a mással kell magadnak érvelned)
Inkább magadat mutasd, az az egyértelmű.
Tetszik! Viszont annyit megjegyeznék, hogy annak ellenére, hogy ezek a lányok nem véznák, egyiknek sincs pocakja!
Ez nem tudom, hogy csak a fotónak köszönhető-e :)
De a lényeg, hogy ha lenne pocak, az rontana az összképen, egy vékony lánynál is.
A második kicsit tényleg sok, de a többi jó... viszont az ilyenre tényleg azt mondják, hogy husis, mert az is, viszont egy szintig marha jól tud kinézni... meg aztán ehhez olyan adottság is kell, hogy jól álljon: széles csípő, viszonylag nagy mell. Kis mellel, vagy csípő nélkül az ilyen alkat nem túl előnyös. Ráadásul az életben nincs photoshop ami elrejti a narancsbőrt, márpedig az ilyen alkatú lányok elég hamar olyanok lesznek.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!