Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz lenne egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz lenne egy hírességnek szerelmet vallani? Többi lent.

Figyelt kérdés

Szóval nekem nagyon tetszik személy szerint Niall Horan és arra gondoltam hogy egy levélben szerelmet vallok neki. Szerintetek van esélyem?

bunkó válaszokat kérlek mellőzzétek. köszönöm.:3

15/l

2014. jan. 12. 23:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

En kiskoromban irtam egy levelet a Magyar Televizionak, hogy mely musorokat (rajzfilmek es filmek) szeretnem ujra a kepernyon latni... nemhogy nem adtak le oket, meg csak valaszra sem meltattak!

Azt hiszem, akkor abrandultam ki vegleg a mediabol.

2014. jan. 13. 10:28
 12/17 anonim ***** válasza:
71%
Oh, my Gomez! Nem igaz, hogy ennyire elvakult vagy. Mondd, mit képzelsz? 1. El se olvassa. 2. Ha el is olvasná, szerinted mi történne? Megmondom. Semmi, mivel rajtad kívül még vagy 400 millió ugyanilyen lány van. Az egész tök irreális. Keress inkább a közeledben elérhető fiúkat. Azt hiszed ismered? Nem, egyáltalán nem tudsz róla semmit. Nem tudod milyen valójában. Ráadásul rajta kívül még iszonyat sok helyes pasi létezik. Sajnos egy igen intenzív agymosáson mentél keresztül. És ez sajnos szörnyen elkeserítő. Basszus, 14 évesen több realitás érzet van bennem, mint benned. Írd meg neki! Írd, hogyha jól esik. De ne várj választ. És szállj le a földre. És a válaszom az, hogy nincs, még egyszer írom, NINCS esélyed. Mert Ő elérhetetlen. És tudod mit? EZ az egész egy óriási biznisz, hogy van ez az Öt fiú, nyávogó, semmitmondó, valamint egyáltalán nem különleges személyiséggel, hanggal és dalokkal. A sok elvakult befolyásolható elvakult tini lány meg majd elájul a cuki kis pofijuktól, de valójában az egész egy üzlet, és egyes emberek baromi jól élnek a sok sikítozó kamaszcsaj szüleinek a pénzéből. És az, hogy a Isten megáldotta Őket egy minimális tehetséggel, az pedig nem az Ő érdemük. Tőlem ne higgy nekem, az a te bajod. De ha továbbra is ebben az álomvilágban élsz, akkor tudod nagyon sok energiát és időt fogsz elpazarolni arra, hogy azt hiszed, hogy valaha is együtt leszel bármelyik taggal. Pedig "sajnos" a valóság az, hogy ezek a fiúk csak sima átlagos emberek, akiknek kialakították ezt a nyálas stílust, hogy megtévesszék az olyan lányokat mint te. Ezt az egészet nem bunkó válasznak szántam. Csak szerettem volna felnyitni a szemed vagy legalább egy kicsit felvilágosítani téged a témával kapcsolatban. Köszönöm a lehetőséget.
2014. jan. 13. 15:04
 13/17 anonim ***** válasza:

12, lol, bár ennyi eszem lett volna 14 évesen...

vagy lenne most :D

2014. jan. 13. 15:06
 14/17 anonim ***** válasza:
13-as! Köszi az elismerést!
2014. jan. 13. 15:21
 15/17 anonim ***** válasza:
Írj neki, legalánb gyakorlod az angolt. Esetleg írhatnád azt is hogy az egyetlen együttlétetekből várandós lettél. (persze ne írd meg hogy 15 vagy :). Akkor lehet hogy még választ is kapsz. :)
2014. jan. 14. 12:28
 16/17 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.:3

12-es én nem szeretem az one directiont csak Niall az aki normális és nincs elszállva magától pont ez miatt szeretem jah és külön köszönöm a válaszod nagyon elgondolkodtató.:)

2014. jan. 15. 01:22
 17/17 anonim ***** válasza:
Hú, örülök, hogy így gondolod. Ez igazán megnyugtató. De tényleg nem hiszem, hogy válaszra méltatna. És azt már kifejtettem, hogy miért. 12-es voltam.
2014. jan. 15. 07:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!