Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ha megkérdezem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha megkérdezem?

Figyelt kérdés
Van 1 lány..Nagyontetszik. Sokat beszélgettünk facen is..Találkoztunk is..Nagyon jófej.Szerintem tudja hogy nagyon bejön nekem. Ha megkérdezem hogy "lehet nálad esélyem?" az szar ötlet?:c
2014. jan. 12. 16:43
 1/6 anonim ***** válasza:
eléggé rossz ötlet.
2014. jan. 12. 16:44
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát ez így nagyon ciki... Inkább hívd el egy randira, korizzatok, forrócsoki, kávé, tea, amit akartok, beszélgessetek, és mondd el neki, hogy a) nagyon tetszik neked b) szeretnél vele járni c) inkább csókold meg.
2014. jan. 12. 16:45
 3/6 anonim ***** válasza:

Mi vagy te, valami alsóbbrendű faj?

Hívd el egy randira, akkor majd kiderül.

2014. jan. 12. 16:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Mióta ismered? Meg még nem is volt randi?
2014. jan. 12. 17:24
 5/6 anonim ***** válasza:

Miota ismered? szokott utalgatni olyanra hogy esetleg tetszenél neki?

Szerintem vidd el moziba valami romantikus filmre, ott majd átolelheted esetleg meg is csokolhatod, de vigyázz mert ha nem szeretne toled semmit és te mégis megcsokolod, azután eléggé kínos is lehet még a barátságotok végét is jelentheti, én drukkolok :)

2014. jan. 12. 17:39
 6/6 A kérdező kommentje:
régota ismerem. már.. 1x találkoztunk. nagyonjóvolt. ő is jól érezte magát. Igen.:d már több dolog is utalt h énis bejövök neki.de még annyira nem sok.:d igen.. az lesz hogy elhivom randira majd valami lesz.:d
2014. jan. 12. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!