Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi legyen? Megtegyek? Örülne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi legyen? Megtegyek? Örülne neki? ( megkérdezem újra )

Figyelt kérdés
Van egy lány aki tetszik 1 éve és először nem jött össze mert azt mondta hogy nem. Azóta barátok vagyunk és megpróbálom most még egyszer és azt hallottam hogy bejövök neki csak nincs ideje. Megértem most van a felvételi stb.. Ma pénteken elkísérem táncra és arra gondoltam hogy szerintetek megmondjam neki hogy: SZERETLEK ( szenvedélyesen a szemébe mondanám ) és utána megölelem. Szerintetek mit reagálna? De mondom elvileg bejövök neki és szinte legjobb barátok vagyunk. Kettesben lennénk és nap az a fajta csaj aki adna egy pofon vagy ilyenek..
2014. jan. 8. 20:10
 1/2 anonim válasza:

felvételi...akkor 14 évesek vagytok?

hát szerintem várd meg h lemenjen ez az egész felvételi..és utána kezdeményezz megint...

amúgy meg ne megöleld, hanem smárold le...a lányok szeretik ha egy pasi magabiztos...nem meg kis nyámnyila aki szerelmet vall..erre csak megöleli a csajt...az tök gáz

2014. jan. 8. 20:14
 2/2 A kérdező kommentje:
Huhaa a csók az hát.. húzós nem vagyok nyámnyila de nem tudom és ha elhúzza a fejét? az milyen gáz már? megölelni meg nem húzza el magát szerintem..
2014. jan. 8. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!