Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Írjak neki vagy hagyjam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írjak neki vagy hagyjam?

Figyelt kérdés

Exemmel elég rossz viszonyban váltunk el, már 2,5 éve hogy szakítottunk. Első nagy szerelem voltunk egymásnak.

Szakítás után néha felkerestük egymást ha szükségünk volt 1-1 beszélgetésre, támogatásra. Nincs mit tagadni, én ismerem őt legjobban, engem pedig ő. Viszont minden ilyen "barátkozás" hamar kudarcot vallott, mert ő nem tudta lezárni a kapcsolatunkat, és mindig igyekezett visszahódítani. Ennek kb 1 éve lett vége, azóta úgy érzem sikerült elfogadnia, hogy vége. Túl van rajtam.

Az utóbbi hetekben "külső hatásnak" köszönhetően, akaratunkon kívül szükséges volt beszélnünk... Aztán beszéltünk újra és újra... Megbeszéltük, hogy felesleges a gyűlölködés, egyikünk sem haragszik a másikra, hasonlók. Majd pár napja megbeszéltük, hogy ha lesz időnk, beszélünk facebookon. Le vagyok tiltva nála, azt mondta majd felold és ír. Viszont azóta nem jelentkezett.

Szerintetek meggondolta magát? Vagy jobbnak látja ha mégsem leszünk "haverok"? Vagy csak nem volt még ideje? Gondoltam írok neki egy sms-t, de nem merek...

Szerintetek?

Ja, és mielőtt azzal jönnétek... Nem, én nem akarok tőle semmit. Csak jó lenne nem utálni egymást, néha beszélni és tudni, hogy van. Nagyon különleges ember volt számomra, óriási dolgokat tanított nekem. Nem akarok úgy tenni, mintha nem létezne. Okkal lett vége a kapcsolatunknak, de attól még nem akarom, hogy az ellenségem legyen. Sőt..

20N, 20F

2014. jan. 12. 12:12
 1/1 anonim ***** válasza:
Ne írj neki. Szerintem még szüksége van időre.
2014. jan. 12. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!