Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írjak neki vagy hagyjam?
Van egy fiú akivel elég sokat beszéltem msn-en. Meg is beszéltük, hogy találkozunk, de a tesóm azt mondta, hogy a gyerek egy lúzer és, hogy ne találkozzam vele. Nem is találkoztunk. Ez volt kb 1 hete azóta nem beszéltem vele.
Nagyon hiányzik, mindig rá gondolok. Írjak neki?
Kb. mennyi idő után felejtem el?
Miért a tesód határozza meg, hogy lúzer-e, vagy sem??
Tapasztald meg te, és akkor nem marad benned kétség egyáltalán...
22F
Megbeszélted a sráccal,hogy találkozol vele, és nem mentél el? egyáltalán szóltál neki? attól mert a tesód azt mondta, hogy hogy egy lúzer, attól még elmehettél volna vele találkozni.
Ha én azt mondom neked, hogy ne egyél milka csokit, mert olyan íze van, mint a sárnak, akkor te meg sem kóstolod, hogy milyen is igazából?
Attól mert valakinek van egy véleménye a másikról, attól te még adhatsz neki egy esélyt, és akkor legalább meglátod, hogy igaza volt e a tesódnak.
Ha szóltál neki, és úgy nem mentél el, akkor írj rá nyugodtan, lehet hogy zavarban van ő is...
Ha meg nem szóltál neki, akkor meg kéne írnod, hogy legalább elnézést kérjél... és akkor már tudtok is beszélni :)
Ahogy olvastam neked nem közömbös a srác, szóval hajrá!!!
Szurkolok! :)
20/L
köszi a válaszokat
szóltam neki, hogy nem megyek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!