Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írjak még neki 1x vagy hagyjam a francba?
Bejelöltem egy csajt,egy suliba járunk 1 évvel fiatalabb.
Úgy írtam rá hogy : szia látom te is xy suliba jársz,ugye nem baj hogy bejelöltelek
Ő:Szia,nem azért jelöltelek vissza mert láttam xy-os vagy te is..
én:szerintem ma láttál is amikor jöttem ki az udvarra..
ő: Biztos :DD
én:és kifáraszt az új sulis élet?(Legjobb 50ben benne van Magyaro.)
erre már nem írt,szerintem hagyom a francba,ha rám se szar főleg úgy hogy kiírta hogy mikor látta...
Lehet, hogy tényleg nem látott xD Én is jártam már úgy, hogy bejelölt a csaj, aztán írta " szia nembaj hogy bejelöltelek blabla..." és írta is hogy: " amúgy én vagyok az a lány aki mindig néz téged ". Az volt az érdekes hogy soha az életbe nem láttam őt pedig egy buszon jártunk :D
+ én a helyedben nem unalmas suliról dumálnék, azt szerintem fordított helyzetbe te is unnád xD
Olyan IQ harcos némelyik pasi komolyan...
érdekel a csaj ? menj hozzá oda az iskolában és kérdezd meg!
ahelyett hogy így őntelt libáztok meg morogtok magatokban, hogy jaaaj nem írt vissza, inkább éljetek a való életben.
úgy tudom bírni amikor facebookon lökitek a showt, élőben meg mintha nem is ismerne. ezért kár a gőzért is okoskák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!