Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék meghódítani egy férfit aki belém szeretne örökre és feleségül venne?
Azzal nem érsz sokat ha csak te tepersz és csábítasz el valakit aki aztán majd elvesz. Ha egy nő fut egy pasi után az szerintem amúgy elég megalázó is...
Nem sokkal jobb ha kölcsönösen beleadtok a kapcsolatba ami szépen alakul a házasságig? És persze utána is...
Na meg senki nem nyer azzal sokat, ha minden férfit magába bolondít. Ugyan is nagyon jó esetben 10ből 1 van aki igazán passzol... nagyon nagyon jó esetben.
Én pl semmi különösebbet nem csináltam. Megismerkedtünk, passzolt a személyiségünk (alapvetően, tehát egyikünk sem játszotta meg magát), szimpatikusak is voltunk egymásnak, amúgy is szeretek főzni...tudok is... a férjem meg imád enni:) és az anyjával ellentétben a kedvenc édességét is meg tudom csinálni (palacsinta):) Szóval azt mondta minden tekintetben főnyeremény vagyok:D
Odaadó , figyelmes , törődő voltam, vagyok vele, szerettem/szeretem. Tehát magamat adtam.
Lehetett velem beszélgetni normális dolgokról. Van hasonló érdeklődésünk (olvasás), nagyon érdekelte a hobbim (írás), mert ezelőtt még sose találkozott olyan lánnyal aki ezzel foglalatoskodott volna, és úgy általában az olvasott, műveltebb nőket jobban szeretik a pasik ha hosszú távra kerestek párt.
Ezekben nem volt semmi különleges, se elcsábítás, se praktikák, se trükkök csak én. És egy nagyon jó embert kaptam aki imád, szeret, bármint megtenne értem.
Nem kell trükközni, mert abból semmi jó nem sül ki.
27N
Kérdező, erre a kérdésre roppant egyszerű a válasz: sehogy, az örök szerelem tuti receptje és az aranycsinálás között az a különbség, hogy az utóbbi ma már lehetséges, csak nem éri meg...
De elárulok neked egy titkot is, mi férfiak általában nem szeretjük a trükköző-taktikázó nőket, legfeljebb hagyjuk magunkat az ágyig vezetgetni, mintha:))))
Ellenben ha önmagad adod, akkor - valszeg nem elsőre, lehet, hogy nem is ötödikre, de - meg fogod találni a saját "másik feled". Már, ha keresel, és nem csodákról álmodozol...
Ha lenne olyan nő aki megérdemli, lehet megkérném. De ami ma megy, már ne is haragudjon a világ, de nem hittem volna hogy ennyi ostoba nő van. Nekem pedig a butaság és a dohányzás roppant taszító.
36 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!