Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a testemmel veszem le a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a testemmel veszem le a lábáról a pasit, attól még belém szerethet?

Figyelt kérdés

A testem tetszett meg neki, illetve a szép alakom. Nem látott meztelenül, nem erről van szó. Próbált levetkőztetni, de nem hagytam magam. :D A kérdés, hogy ha jobban megismer, akkor belém szerethet? Vagy már "bevésődött" neki az, h én csak egy husi vagyok, akit nagyon jó lenne lefektetni? Nem rosszként akarom beállítani a srácot, mert nem az... már találkoztunk párszor, és hajlandó megismerni - illetve az első pár találkozásnál úgy éreztem, h meg AKAR ismerni, már csak úgy érzem, hogy neki mindegy, hogy megismer-e. Már pár hónapja találkozgatunk, de még nem tudtam megnyílni mellette, csak most kezdek, ezért is szeretnék még párszor találkozni, hátha elkezd irántam többet is érezni, mint szimpla vonzódást.

21/N

2014. jan. 11. 22:19
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Nem volt szex, nem is lesz, ha nem jövünk össze.

Azért akarom, hogy belém szeressen, mert én már érzek iránta valamit, sőt...

Addig oké, hogy a testemmel fogom meg, de ha találkozgat velem, akkor valamilyen szinten érdeklem is, nem? Vagy ha csak lefektetni akarna, akkor is találkozgatna velem? Már jópárszor találkoztunk. Sajnos csak most kezdtem el megnyílni előtte, szóval most kezdenénk csak megismerni egymást igazán.

2014. jan. 11. 23:50
 12/14 anonim ***** válasza:
Ezt komolyan kérdezted? Tételezzük fel egy pillanatra, hogy csak gerincre akar vágni. Hogy a viharba oldhatná meg anélkül, hogy randizgatna veled? :) De amúgy meg onnan tudod, hogy valójában mit akar, hogy hagysz időt a dolognak, hogy kiderüljön, ilyen egyszerű. Beszélgettek, és úgyis érezni fogod, hogy valójában mire megy ki a játék.
2014. jan. 12. 01:24
 13/14 anonim ***** válasza:

Hát figyelj mi itt találgathatunk, de nagy általánosságban igaz ez az élet minden területén:

ha valamivel kapcsolatban rossz érzésed van, kételyeid, annak mindig van valami alapja... tehát amíg ezt érzed, hogy csak szexet akar, és nem szerelmet, addig ez valószínűleg így is van. Majd ha egész biztosan minden gesztusából ez árad, hogy vannak érzelmei (ez látszik), akkor feküdj le vele csak. Ne azért, mert bár kételkedsz benne, de páran meggyőznek ,vagy épp te magadat, hogy oh hát biztos csak félreérted a szitut és többet is akarhat simán...

Szóval figyeld a megérzéseidet, ezt tudom tanácsolni.

2014. jan. 12. 03:51
 14/14 anonim ***** válasza:
A nőket ezen kívül más is érdekli?
2014. jan. 13. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!