Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a testemmel veszem le a lábáról a pasit, attól még belém szerethet?
A testem tetszett meg neki, illetve a szép alakom. Nem látott meztelenül, nem erről van szó. Próbált levetkőztetni, de nem hagytam magam. :D A kérdés, hogy ha jobban megismer, akkor belém szerethet? Vagy már "bevésődött" neki az, h én csak egy husi vagyok, akit nagyon jó lenne lefektetni? Nem rosszként akarom beállítani a srácot, mert nem az... már találkoztunk párszor, és hajlandó megismerni - illetve az első pár találkozásnál úgy éreztem, h meg AKAR ismerni, már csak úgy érzem, hogy neki mindegy, hogy megismer-e. Már pár hónapja találkozgatunk, de még nem tudtam megnyílni mellette, csak most kezdek, ezért is szeretnék még párszor találkozni, hátha elkezd irántam többet is érezni, mint szimpla vonzódást.
21/N
Akik azt mondják, hogy nem számít a belső:
igen, a testeddel is leveheted őt a lábáról, ahogy mondják.
Egy szex erejéig, viszont szerelemről ne is álmodozz.
Aki szerelmes a másikba, azt szerinted a másik testébe, külsejébe szeret bele? Te max kufircolható barbie baba lennél neki, ezzel a mentalitással, meg gondolatmenettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!