Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a testemmel veszem le a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a testemmel veszem le a lábáról a pasit, attól még belém szerethet?

Figyelt kérdés

A testem tetszett meg neki, illetve a szép alakom. Nem látott meztelenül, nem erről van szó. Próbált levetkőztetni, de nem hagytam magam. :D A kérdés, hogy ha jobban megismer, akkor belém szerethet? Vagy már "bevésődött" neki az, h én csak egy husi vagyok, akit nagyon jó lenne lefektetni? Nem rosszként akarom beállítani a srácot, mert nem az... már találkoztunk párszor, és hajlandó megismerni - illetve az első pár találkozásnál úgy éreztem, h meg AKAR ismerni, már csak úgy érzem, hogy neki mindegy, hogy megismer-e. Már pár hónapja találkozgatunk, de még nem tudtam megnyílni mellette, csak most kezdek, ezért is szeretnék még párszor találkozni, hátha elkezd irántam többet is érezni, mint szimpla vonzódást.

21/N

2014. jan. 11. 22:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
A húst is csak egyszer esszük meg és jobb esetben nem látjuk többször viszont.
2014. jan. 11. 22:19
 2/14 anonim ***** válasza:
Simán. Minden férfinek a csinos nők kellenek, ez alap. Ki fog odamenni egy bányarémhez a belső értékekért? :D
2014. jan. 11. 22:21
 3/14 anonim ***** válasza:
Kisugárzásról nem hallottál még? 21 éves vagy, és kb úgy írsz, mint egy 14 éves, elcseszett nevelésű kislány.
2014. jan. 11. 22:22
 4/14 felelős0102 ***** válasza:
szerintem csak szexre kellesz neki
2014. jan. 11. 22:23
 5/14 anonim ***** válasza:
69%
De azt hozzátenném hogy ez a csábításra vonatkozik. Ha előbb volt szex, mint valódi érzelem, akkor bármit is mond később, tudat alatt mindig is valamilyen szinten ribinek fog gondolni.
2014. jan. 11. 22:23
 6/14 anonim ***** válasza:
Ezt nem igazán értem, most akkor csak találkozgattok, ismerkedtek, és nincs szex, vagy ezek a találkozók csak szexről szólnak? Mert előbbi esetben van esélyed rá (ez esetben nem is (csak)a testeddel veszed le a lábáról), a másodikban, hát... nos ott kevesebb...
2014. jan. 11. 22:24
 7/14 anonim ***** válasza:
De mi mással akarod levenni a lábáról mint a testeddel? Kit érdekel szerinted hogy milyen a belsőd? Ennyi erővel minden 2.-3. nővel összejöhetnénk.
2014. jan. 11. 22:34
 8/14 anonim ***** válasza:
Gondolom birkózónő vagy és edzőpartnerről van szó. Legyél vele kíméletes!
2014. jan. 11. 22:38
 9/14 anonim ***** válasza:

Akik azt mondják, hogy nem számít a belső:

igen, a testeddel is leveheted őt a lábáról, ahogy mondják.

Egy szex erejéig, viszont szerelemről ne is álmodozz.

Aki szerelmes a másikba, azt szerinted a másik testébe, külsejébe szeret bele? Te max kufircolható barbie baba lennél neki, ezzel a mentalitással, meg gondolatmenettel.

2014. jan. 11. 22:42
 10/14 anonim ***** válasza:
Miért akarod hogy beléd szeressen?
2014. jan. 11. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!