Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerethet engem?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki nagyon tetszik de nem tudom, hogy ő érez-e valamit irántam. Én a viselkedéséből ezt vettem ki.bár mostanság eléggé eltávolodtunk egymástól. Amíg előttem ült addig elég közel voltam hozzá, az órákon mindig beszélgettünk. Sosem éreztem magam egyedül, de van egy barátnőm aki szintén szereti őt és néha az az érzésem, hogy átadom neki, de nincs elég erőm hozzá. De ez még nem elég, hogy még jobban fájjon mit csinál? Előttem ölelget egy csajt erre mondom magamba: Kapd be, ha ennyire nagyon számítok neked! Hiába akarom elengedni nem tudom. Bár az előző barátomat megsirattam és úgy lett vége de ő nem az én barátom! Mégis mit tehetnék? Bunkók válaszát nem kérem! És ha ezt olvasod Márkó tudd, hogy rohadtul fáj amit velem csinálsz!
2013. ápr. 1. 21:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia Drágám, hidd el én is szeretlek, csak féltékennyé akartalak tenni hogy lássam, mit érzel irántam.De igérem holnaptól minden másképp lesz.
2013. ápr. 1. 21:28
 2/2 A kérdező kommentje:
hülyék ne írjanak és te az aki már írtál nem te vagy mert akit én szerettem az nem tud helyesen írni XDDD
2013. ápr. 10. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!