Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem ertem? Ez mit jelenthet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem ertem? Ez mit jelenthet, szerethet engem?

Figyelt kérdés
en meleg vagyok, a baratom nem az,mert van neki baratnoje. ma kapott tolem egy ajandekot, igaz mar tegnap montam hogy lesz neki meglepetes. az a lenyeg, hogy amig itt volt nalam engedte, hogy megcsokoljam, engedte, hogy puszilgassam a nyakat a fulet es a hasat, igaz ezt mar sokszor csinaltam neki. az a kerdesem, hogy szerethet engem? erezhet valamit irantam? Ha nemszeretne akkor nemengedte volna nem? vagy tevedek? akkor meg miert engedte ha nem szeret,
2009. júl. 3. 16:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
A haverod valószínű biszexuális.De miért nem kérdezed meg tőle?Biztos érez valamit,különben nem engedte volna,egy hetero ilyet nem enged meg.De az is lehet ,hogy kíváncsiság hajtja??!!! Puszilgatáson tovább nemis jutottatok?? Hány évesek vagytok? Mennyire szereti a nőjét?
2009. júl. 3. 17:33
 2/12 A kérdező kommentje:
En 32, O 26. mar bevallottam neki egyparszor hogy szerelmes vagyok bele, soha nem szol ra semmit,mama megkerdeztem tole, hogy szeret e engem azt mondta igen, ojan kis bolondka vagyok. amugy minden volt csak sex az nem. en ugy veszem eszre o szegyenlos ijen dolgokba es nembizik meg nyira bennem, mert fel ha ezt valaki megtudna akkor nagy szegyen lenne neki. volt 5 eve egy 2eves kapcsolata egy csajjal, azota hosszab kapcsolata nem volt amirol tudnak! es ugy csinal ha kerdem tole hogy van e csajod aztmondja ra hogy nincs mintha felne hogy megtudom es akkor vege. ha osszeveszunk is 2napon belul o, vagy en hizelgek neki. igy globalisan nem ertem hogy mi van! a nem lenne meleg akkor semmikep nem csokolozna velem? meg nemengedne, hogy a hasat puszilgassam, nyaljam faljam? nemtudok rajta eligazodni! nemtudom ti mit gondoltok errol! sex meg nemvolt koztunk. de assszem ma mas minden.fogalmam sincs hova tegyem ot es annyira erzem, hogy ragaszkodik hozzam!ja 10eve ismerjuk egymast es a utolso egy evbe lettunk ijen joba.
2009. júl. 3. 17:46
 3/12 anonim ***** válasza:

Hát szerintem tétlen,nemtudja mitévő legyen.Biztos kellemetlen lenne neki,ha kiderülne,főleg,ha a szülei nemis tudják a beállítottságát.Mindenképp biszexuális.Téged sem akar megbántani,mert már 10 éve ismeritek egymást,de tovább se mer menni ez látszik. Kéne egy nagy nagy beszélgetés,őszintén és komolyan.Ültesd le és beszélj vele,ennél jobbat énse tudok.

Első válaszoló voltam.

2009. júl. 3. 17:50
 4/12 anonim ***** válasza:
És a csajokról sem akar lemondani???!!
2009. júl. 3. 17:51
 5/12 anonim ***** válasza:

Te felvállaltan homoszexuális vagy? Szoktatok együtt mutatkozni,úgy,hogy vannak egyértelmű jelek ,arra,hogy van köztetek valami?

Még mindig első vagyok.

2009. júl. 3. 17:53
 6/12 A kérdező kommentje:
ense vagyok felvalaltan homosexualis, nemmerem. mutatkozni meg nemmutatkozunk ugy mert en ojan otthonulos tipus vagyok es o ezt igy szokta meg, hogy mindig megall nalam, de ha megall akkor elszilunk egy cigit es bejon hozzam. 100bol 99X mindig megengedi hogy puszilgassam csokolozzak vele.es az a erdekes ahanyszor akanyhanyszor akarok irni neki smst vagy fel akarom hivni, szoval mintha megerezne es o hil fel de igy van forditva is.szoval mindig egyszerre gondolunk egymasra. jo tudom, hogy ijen nem letezik hogy megerezzuk mikor gondolunk egymasra de erdekes. koszonom hogy irtal, hogy valakivel elmerek errol beszelgetni, kikerni mas tanacsat is!!!
2009. júl. 3. 18:14
 7/12 anonim ***** válasza:
Ezek szerint akkor se neked,se neki nemvolt még "meleg"kapcsolata? Férfiasan öltözködtök vagy azért lehet látni valamit? A munkahelyen,vagy a szülők még nem jöttek rá? Szerintem könnyítenél a lelkeden ,ha valakinek elmesélnéd személyesen,ne titkold,mert örökké boldogtalan leszel és mozdulj ki otthonról,ne zárkózz be.Ha tényleg szeretitek egymást fel kell vállalni,mert a takargatásnak,nem lesz jó vége.
2009. júl. 3. 18:40
 8/12 A kérdező kommentje:
valahova irtam ra amiket kerdeztel de nemtudom ovalett. leirom megegyszer. igen ferfiasan oltozkodunk mindketten. nem latni rajtunk hogy melegek vagyunk.habar a anyam egyszer aztmondta hogy ugy nezki mint aki b.zi, de tenyleg nem latszik rajta.es else mondhatna ezt senkinek mert ok itt nalunk elegismert emberek esha kiderulne akkor... egy tortenet amin meglepodten egy eve totent, ossze voltunk veszve es o a haverjaival elment valahova inni, jjo berugott es este tizfele meg fohivott es azt kiabalta a telefonba hogy: en szeretlek, mondom neki nekiabalj ijeneket mondom meg valaki meghalja de o csak kiabalta hogy szeret, en voltam zavarba elvorosodtem pedig ottse voltam, ezt marcsak azert mondom el mert van ojan mondas hogy alkoholba a igazsag. hat en ugyveszem eszre, hogy szerelmes belem, csak meg maganak se meri bevallani. ezert kerdeztem, hogy mas mit szol ehhez, vagy csak bemeselhetem magamnak az egeszet, hogy szeret es kozbe meg nem?
2009. júl. 3. 19:09
 9/12 anonim ***** válasza:
Pontosan hogy áll a nőkkel? Szokott róluk beszélni?Mert ha nem,akkor szerintem szeret téged,de így akartok élni mindvégig,hogy bújkáltok és senki sem tud róla?Gondolom nem lehet könnyű,megértem én,de hát valamit akkor is kell csinálni.
2009. júl. 3. 19:12
 10/12 anonim ***** válasza:

Neked volt nővel kapcsolatod,ha igen mi volt benne a "rossz"?

Hány éves korodtól tudod,hogy ez átment "másba"?

Amúgy végig én írtam neked,21 éves lány vagyok.Ezt csak úgy ideírtam..

2009. júl. 3. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.