Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem ertem? Ez mit jelenthet, szerethet engem?
Figyelt kérdés
en meleg vagyok, a baratom nem az,mert van neki baratnoje. ma kapott tolem egy ajandekot, igaz mar tegnap montam hogy lesz neki meglepetes. az a lenyeg, hogy amig itt volt nalam engedte, hogy megcsokoljam, engedte, hogy puszilgassam a nyakat a fulet es a hasat, igaz ezt mar sokszor csinaltam neki. az a kerdesem, hogy szerethet engem? erezhet valamit irantam? Ha nemszeretne akkor nemengedte volna nem? vagy tevedek? akkor meg miert engedte ha nem szeret,2009. júl. 3. 16:27
11/12 A kérdező kommentje:
megmondom oszinten egyszer volt, egy csajjal fel evig tartott, csak nagyon elkezdett parancsolgatni, meg mit csinaljak meg mit ne stb. es ez nekem nemigazan tetszett, ennek mar 7 eve. amugy nembaj, hogy csaj vagy, csajokkal altalaba jol eltudok beszelgetni jo megertem magamat a csajokkal. kosz a tanacsokat, rendes vagy!
2009. júl. 3. 19:26
12/12 A kérdező kommentje:
ja amugy tagadja, hogy van baratnoje, de szerintem van! es soha de soha nem beszel nekem csajokrol!
2009. júl. 3. 19:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!