Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem lehet megérteni, h egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem lehet megérteni, h egy 14-15 éves még gyerek a szexhez? Vagy ezt csak én gondolom igy?

Figyelt kérdés
ha meg itt sirnak, h akkor lefeküdjenek-e a baratjukkal, aki persze idősebb, vagy ne. a védekezési módszerek közül csupán egyetlenegyet ismernek, a megszakitásos " védekezést ", közben meg azt hiszik, h rohadtul érettek, mindenkitől mindent jobban tudnak. ha meg ezt szépen elmondom nekik, akkor azzal jönnek, h " savanyú a szőlő? " nekem egyáltalán nem savanyu, nem sajnalom, h nem b.sztak meg 14 évesen :)) 19, l
2009. nov. 30. 23:37
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
utolsonak, akinek nem inge, az ne vegye magára. és megnézném azt a pszichológust, aki azt mondja, h 15 évesen egy 30 éves szintjén vagy. lol :))))
2009. dec. 1. 17:23
 22/24 anonim ***** válasza:
67%
Attól, hogy te még nem találkoztál olyannal mint én, attól még létezik iylen eset. Nem vettem magamra, azért is írtam le a példámat, hogy NEM minden 15 éves ilyen, és, hogy ne általánosíts. Van olyan aki 15évesen már megkomolyodott, mert például történtek vele olyan dolgok, amik ezt eredményezték. Mellesleg, nem csak a pszichológus véleménye szerint voltam/vagyok egy felnőtt szintjén. Az, hogy valaki fiatal, még nem feltétlen párosul azzal, hogy hülye.
2009. dec. 1. 17:53
 23/24 anonim ***** válasza:
nem hiszem hogy mostanában vannak olyan 13-14 évesek akiket nem érdekelne a szex.. én 13 évesen még nem fantáziálgattam a szexről.. a kérdezőnek igaza van..
2009. dec. 4. 16:33
 24/24 anonim ***** válasza:

Ez megint az a tipikus kérdés amikor valaki kiír egy kérdést arról,amit itt olvasott és nem ért vele egyet.Tudod,hogy én hány ilyen kérdést kiírhatnék??Mégsem teszem,mert nem ezzel foglalkozok.

Szóval ne azzal,foglalkozz,hogy ma a tinik hogy és hány évesen veszítik el a szüzességüket,hanem a saját dolgoddal.Nagyon tudjátok már a tiniket baszog*tatni...gondolom Te és a korosztályod 14-15éves korában tiszta "kisangyal" volt egytől egyig...

Nem azért,de ez a "korán kezdik a szexuális életet" probléma nem az utolsó 2-3évben alakult ki.

A másik pedig biztos Te is tudod milyen az amikor egy a te korosztályodnak kiírt kérdésnél általánosítanak.Az nem vonatkozik rád és ezt megemlíted.Akkor miért általánosítasz?

Tavasszal leszek 15éves és szűz vagyok.Úgy gondolom,hogy ha majd lesz kivel és úgy gondolom akkor lefekszek az illetővel.Lehet,hogy 1év,3év,5év múlva lesz.De nem fog érdekelni,hogy ki mit gondol,mert az a lényeg,hogy szerelemből történik-e.

14,5/L

(nyugodtan lepontozhatsz,nem érdekel..csak leírtam a véleményemet)

2009. dec. 4. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!