Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lehet megérteni, h egy 14-15 éves még gyerek a szexhez? Vagy ezt csak én gondolom igy?
Ez megint az a tipikus kérdés amikor valaki kiír egy kérdést arról,amit itt olvasott és nem ért vele egyet.Tudod,hogy én hány ilyen kérdést kiírhatnék??Mégsem teszem,mert nem ezzel foglalkozok.
Szóval ne azzal,foglalkozz,hogy ma a tinik hogy és hány évesen veszítik el a szüzességüket,hanem a saját dolgoddal.Nagyon tudjátok már a tiniket baszog*tatni...gondolom Te és a korosztályod 14-15éves korában tiszta "kisangyal" volt egytől egyig...
Nem azért,de ez a "korán kezdik a szexuális életet" probléma nem az utolsó 2-3évben alakult ki.
A másik pedig biztos Te is tudod milyen az amikor egy a te korosztályodnak kiírt kérdésnél általánosítanak.Az nem vonatkozik rád és ezt megemlíted.Akkor miért általánosítasz?
Tavasszal leszek 15éves és szűz vagyok.Úgy gondolom,hogy ha majd lesz kivel és úgy gondolom akkor lefekszek az illetővel.Lehet,hogy 1év,3év,5év múlva lesz.De nem fog érdekelni,hogy ki mit gondol,mert az a lényeg,hogy szerelemből történik-e.
14,5/L
(nyugodtan lepontozhatsz,nem érdekel..csak leírtam a véleményemet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!