Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem lehet megérteni, h egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem lehet megérteni, h egy 14-15 éves még gyerek a szexhez? Vagy ezt csak én gondolom igy?

Figyelt kérdés
ha meg itt sirnak, h akkor lefeküdjenek-e a baratjukkal, aki persze idősebb, vagy ne. a védekezési módszerek közül csupán egyetlenegyet ismernek, a megszakitásos " védekezést ", közben meg azt hiszik, h rohadtul érettek, mindenkitől mindent jobban tudnak. ha meg ezt szépen elmondom nekik, akkor azzal jönnek, h " savanyú a szőlő? " nekem egyáltalán nem savanyu, nem sajnalom, h nem b.sztak meg 14 évesen :)) 19, l
2009. nov. 30. 23:37
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Ja és nagyon tévedsz ha azt hiszed, hogy bulizni csak te jársz. Képzeld az én párom dj, úgyhogy többet bulizok mint az átlag. És ez csak egy példa szituáció volt de látom nem jutott el hozzád a lényeg.
2009. dec. 1. 10:58
 12/24 A kérdező kommentje:
Lol, még h én vok szánalmas? :D a helyesirásom meg jó, csak tod, ez ún. " számitógépes nyelv ", nem kell itt alkalmazkodni a sztenderdhez. már ha tudod, mi az :)) na mind1. amugy meg akinek nem inge, ne vegye magára. aki nem érzi magát gyereknek, az minek pattog? én azokat kérdeztem, akik felelőtlenek.
2009. dec. 1. 14:05
 13/24 A kérdező kommentje:
látom, olyan is van, aki megértette, h mit kérdezek. kedves 14-15 évesek, akik ide jöttök nekem osztani az észt, miért pattogtok? miért nem lehet annyit irni csupán, h te akkor vesztetted el, de felelősségteljes voltál. bennem ez a kép alakult ki a 14-15 évesekről. vannak kivételek, de nem értem, h miért kell olyan korán kezdeni? na, ez a kérdés lényege.
2009. dec. 1. 14:08
 14/24 anonim ***** válasza:
40%
És neked mi közöd van más szexuális életéhez???Senki sem kéri,hogy válaszolj a kérdésekre...
2009. dec. 1. 14:19
 15/24 A kérdező kommentje:
téged se kért meg senki. amugy pont azért van ez az oldal, h bármit lehessen kérdezni. nem értem, h ez téged miért zavar. már sokkal nagyobb marhasagokat kérdez.
2009. dec. 1. 14:23
 16/24 anonim ***** válasza:
75%

Legalább előbb megérzik az élet sava-borsát.

Ha 20on évesen kezdene bele, akkor vénlány lenne egy nő mire talál egy alkalmas pasit magának.

A fiúknál más a helyzet nagyrészüknek csak az számít, hogy minél több lányt hanyattdöntsenek, kevesekben alakul ki érzelmi vonzalom is.

És valahogy a fiatal lányoknak is meg kell tanulni, hogy a srác éppen mit akar tőle, csak egy éjszakát, vagy komolyan is gondolja, esetleg hosszútávra.

Viszont szerintem a védekezésben kissé felelőtlenek.

Részben azrét is mert nem gondolkoznak még a saját jövőjükön, hogy mi lesz ha most teherbe esik, és megszüli a gyereket. 15 évesen anya lesz, a gyerek apja 90%, hogy lelép és utána önerőből+ szülők segítségével kell neki felnevelni a kicsit.

14-15 évesen már testileg érettek, viszont a gyerekhez még túl fiatalok, nincs bennünk még felelősségvállalás.

Sőt a fiatal apánkban sincs meg, hogy felelősséget vállalok a tetteimért.

De van hogy 23-24 évesen is felelőtlenség egy gyerek. Például egyik haverom 23 volt mikor megszületett a kislánya, most kb 25 az akkori barátnőjével nem házasodtak össze, és nemrég szakítottak is.

Tehát egy gyereknek oylan család kell, akitől tanulni tud, érzi, hogy apja és anyja együtt vannak, szeretik őt és egymást is, stb.

23F

2009. dec. 1. 15:01
 17/24 A kérdező kommentje:
nem azt mondom, h ne pasizzanak, de én korainak tartom, h 15 évesen szexeljen. pl. én anélkül is megtanultam, h mikor akart vki lefektetni, és mikor akart komolyat. nem kell ahhoz olyan korán szexelni.
2009. dec. 1. 16:21
 18/24 anonim ***** válasza:
20%

10:50 vok

"bennem ez a kép alakult ki a 14-15 évesekről. vannak kivételek, de nem értem, h miért kell olyan korán kezdeni?"

Vannak kivételek? lol ezek szerint a körülötted élő 14-15 évesek többsége terhes, ugyi? Én inkább úgy mondanám h a legtöbb 14-15 éves felelősségteljes és tugyja h mit szabad meg mit nem, de vannak kivételek 1-2 hülye de az ritka :P

Am azért kell ilyen korán elkezdeni mert megteheted, enyi. Nekem meg az tünik hülyeségnek ha vki rohadt sokáig vár, és aztán a nagy Ővel azzal megy el az első pár hónap h sz@rakodnak meg bejáratják egymást mert még életében nem sexelt. Sztem sokkal jobb, ha valaki elveszti korábban, tapasztalatot nyer, mint h vár mongyuk a házasságig :P

16/F

2009. dec. 1. 16:44
 19/24 anonim ***** válasza:
70%

A kérdésben nem is volt szó a terhességről,hanem arról,hogy felelőtlenek, és nagypofájúak. Ami igaz is, és egyet is értek a kérdezővel. Ha az ember szépen leírja/elmondja,hogy lehet nem való még nekik, mert meg kell érni lelkileg is, akkor egyből az van valóban, hogy "biztos irigy vagyok, meg nekem nincs szexuális életem, vagy ha van, nem jó" Ezt mégis honnan tudják? Azt hiszik, aki tanácsot akar adni, az rögtön irigy. Hát én sem vagyok az, és én sem bánom,hogy nem b*sztak meg 14 évesen. Én is érettebb voltam a koromnál mindig is, mégsem hittem,hogy a szexhez is az vagyok...ezek a mai pics*k meg azt hiszik, hogy mindenre készen állnak. Majd meglátják,hogy nem igaz. 19 éves voltam , mikor "átestem" a dolgon,és nem maradtam le semmiről. Na mindegy, szerintem úgyis hiába beszélünk, mert lesz*rják, én is lesz*rtam mindig is, ha valaki tanácsot akart adni, mondván,hogy mindenki a saját hibájából tanul. (Aztán azóta rájöttem, hogy néha jobb lett volna megfogadni párat, már mindegy). Majd a mai 14-15 évesek is rájönnek erre, ha benő a fejük lágya.. Az még odébb van.

És én is hangsúlyoznám, mielőtt nekem ugrik pár ember,hogy akinek nem inge,ne vegye magára!!

21/L

2009. dec. 1. 16:56
 20/24 anonim ***** válasza:
67%

Valahogy az az érzésem, hogy te nagyon büszke vagy arra, hogy később vesztetted el a szüzességedet, és most mint erkölcsi példát mutogatod magad, míg X embert egy kalap alá veszel, akiket nem is ismersz, és lehordod őket mindennek.

Én is 15évesen veszítettem el a szüzességemet, 1év után. Mindig védekeztem óvszerrel, és képzeld el érettebb voltam már akkor is a koromnál. (Ne akarj meggyőzni, mert inkább a pszichológusnak hiszek, aki szerint egy 30éves szintjén vagyok.)Én sem sajnálom, hogy "nem b*sztak meg 14 évesen", mivel nem b*sztam, hanem szeretkeztem. Sajnálom ha megbántottalak, de nagyon gyűlölöm amikor valaki így általánosít.

18/L

2009. dec. 1. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!