Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, aki nagyon egyedül érzi magát és most legszívesebben odabújna valakihez, ha megtehetné?

Figyelt kérdés

És megsimogatnám, megpuszilgatnám....de nincs itt senki mellettem. Rossz, hogy nincs egy fiú, aki ennek örülne:(

21/L

2014. jan. 10. 21:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Írtam privit. Kérlek olvasd el.

2014. jan. 10. 22:36
 12/12 A kérdező kommentje:
Na jó, de Te melyik vagy? Több levelet kaptam, de nem azért tettem fel a kérdést, hogy ismerkedjek. De írd meg az időpontot, amikor küldted és akkor tudni fogom melyik a tiéd és válaszolok.
2014. jan. 10. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!