Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, hogy nem kene, de nem akarom abbahagyni sem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
nemreg megismertem egy pasit ,es ugymond elegge osszemelegedtunk..nagyon sok kozos van bennunk es mindig megkapjuk a kozos temat..legnap egyut voltunk ,es beszelgettunk ,meg minden,jol elvoltunk..nem is volt addig baj ,amig el nem csattant egy csok..nem lenne semmi gond ,csak nekem tobb mint 4 honapos kapcsolatom van..szeretem a paromat ,de elegge elhanyagol sosem vagyunk egyutt(hetente 1es fel, 2 orat vagyunk egyutt) es eleg sokat veszekedunk az utobbi idobe..nem szeretnek szakitani vele ,de a nemreg megismert fiut is kedvelem.....mit javasoltok? Tudom ,hogy hejtelen dolog ,de megis azt kerem mindenkitol ,hogy ha csak elitelni akar ,akkor inkabb ne irjon ,mert meg nagyobb buntudatom lessz ,mint eddig,ami most sem kicsi(persze ez az en hibam).adjatok tanacsot legyszi ,hogyan tovabb?2014. jan. 10. 16:32
1/7 anonim válasza:
A 4 hónapos kapcsolat az nagyon kevés, és már sokat veszekedtek, meg elhanyagol? És van egy pasi aki figyelmes és kedves? Én nem sokat gondolkoznék a helyedben.
Viszont az iskolát ne hanyagold el, mert a fogalmazásod és a helyesírásod katasztrofális.
2/7 anonim válasza:
Ne erőltess egy olyan kapcsolatot, amiben nem vagy boldog. Csak ezt tudom mondani.
4/7 anonim válasza:
Ha fiatal (14-20) vagy menj bele nyugodtan egy új kapcsolatba, mert kell a tapasztalat!
A HEJTELEN az helytelen
5/7 A kérdező kommentje:
bocsi az irasom miatt ,ha nem kotelezo akkor nem nagyon szoktam figyelni a fogalmazasra es a helyesirasra.
2014. jan. 10. 16:54
6/7 anonim válasza:
Ha nem kötelező? Nem kötelező, csak alapvető minimális iq, ami neked nincs meg :S
7/7 anonim válasza:
Mondd 6-os , te ertelmi serult vagy ? Megkérték , hogy ne kritizaljak.. Szerintem mindenképpen attol fugg , hogy te hány éves vagy , de...én a te helyedben tuti szakítanék a 4 hónapossal..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!