Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az orráról?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok az orráról?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=ekPBOVgGRSA#t=75

Az enyém is ilyen, és erősen gondolkozom a műtéten, mert szerintem nem szép. Ti mit gondoltok róla?

Ui: A 'semmit' nem válasz.

2014. jan. 8. 22:57
 1/8 anonim ***** válasza:
nincs azzal semmi nekem tetszik bar ez attol is fugg milyen arc van hozza egyszerubb lett volna elkuldeni a kepedet
2014. jan. 8. 23:01
 2/8 anonim ***** válasza:
Semmi baj nincs az orrával. A műnők meg kellenek a francnak a műorrukkal. Ráadásul, egyből ki lehet szúrni, a plasztikázott orrot.
2014. jan. 8. 23:03
 3/8 Sir Sarcasm ***** válasza:

először olvasva a kérdést azthittem, hogy elírtad az orál szót :D

szerintem ne műttesd meg :)

2014. jan. 8. 23:03
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha nem mondtad volna, nekem fel sem tűnik, hogy nem "ideális" az orra. Elölről nincs vele semmi baj, oldalról számomra létezik szebb is. Picit sas orra van, de nem szörnyű egyáltalán.

Szerintem elsősorban próbáld meg elfogadni és még várj a dologgal, főleg, ha nagyon fiatal vagy.

Ha mégis megműttetnéd, semmiképpen se csináltasd piszére, mert az nagyon mű tud lenni.

2014. jan. 8. 23:09
 5/8 anonim ***** válasza:
Igaza van az első kommentelőnek, nem mindegy milyen arc tartozik hozzá. Nekem is az a véleményem hogy ne műttesd meg, szerintem ez nem gáz.
2014. jan. 8. 23:10
 6/8 anonim ***** válasza:
Semmi baj nincs vele.
2014. jan. 8. 23:10
 7/8 A kérdező kommentje:

Hű, el se hiszem, hogy ilyen pozitív kommenteket kapok. Egyébként 19 vagyok. Ezt leszámítva egész szép vonásaim vannak, csak úgy érzem, az orrom mindig elcsúfítja.

Köszönöm az eddigi válaszokat, jöhetnek még!

2014. jan. 8. 23:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem sem tűnt volna fel, hogy van valami baj vele, ha nem mondod. Persze nem az a szokványos pisze orr, de egyáltalán nem csúnya. Ne műtesd meg! Látnád az enyém! Alapból jó nagy orrom van, de erre rátesz egy lapáttal, hogy van rajta egy dudor is, meg még széles is. Ha látnád rögtön nem gondolnál arra, hogy a tiéddel baj van :D
2014. jan. 9. 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!