Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van arra valami kézzel fogható tény, miszerint a szebb lányok tanultabbak? Ti mit gondoltok?
Ha szétnézek az ismerőseim között, én is azt látom, hogy inkább a kicsit csúnyácskább lány ismerőseim vannak egyetemen.
Sőt, a munkahelyemen az irodán dolgozó titkárnők közül is kevés szép nőt tudok kiemelni, míg a munkások között akad jó néhány formás teremtés :)
7-es
Na ezek szerint nem alaptalan a meglátásom, most nézegettem csajokat neten, és aki jól néz ki meg minden, vagy jogásznak tanul vagy közgazdász
Kedves kérdező, az hogy minek tanul nem fedi a későbbi valóságot. Korántsem biztos, hogy ő Jogász is lesz valaha, vagy azzal keresi majd a kenyérre valót. Ez nagyon nem függ össze, szép nő ronda nő okos nő buta nő, valamiben a partnered úgy is jobb lesz...
Tudom kérdésre nem illik kérdezni, hogy van az hogy megy az utcán egy Szilikon p*csa, full extrás és a Kanja egy szemüveges tróger? Hááááát a pénz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!