Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van arra valami kézzel fogható...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van arra valami kézzel fogható tény, miszerint a szebb lányok tanultabbak? Ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés
2014. jan. 7. 22:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A tanult szép lányok szebbek mint a tanulatlan szép lányok, mert az arcukon nem a sötét űr tükröződik. Nem vágnak ostoba csücsörítős kacsafejet, a kikent-kifent szeméből nem az látszódik, hogy fogalma sincs, hogy mit csinál és mit keres itt a földön. Persze kivételek mind a két oldalon vannak ugyanis nem minden tanult lány értelmes, és nem minden értelmes lány tanult.
2014. jan. 8. 09:48
 12/13 anonim ***** válasza:

Szerintem az sem egyértelmű, hogy kinek mi a szép. Mert speciál én szép lány alatt nem a mindenük mű stípusú lányokat értettem, szerintem az messze van a széptől. Nyilván a pénzes pasik az olyanokat szeretik, mert az iyleneknek elég a pénz is ahhoz, hogy boldogok legyenek.

Nálam a szép lány olyan, hogy csinosan öltözködik, ad magára, de azért megmarad a természetesség határain belül.

Tehát én így értettem, h a mi szakunkon sok a szép lány. (bár én is lány vagyok, lehet egy pasi mást lát szépnek, ki tudja)

2014. jan. 8. 14:22
 13/13 anonim ***** válasza:

A lányok általában tanultabbak, mint a fiúk, mert nincs lehetőségük arra, hogy fizikai munkával elhelyezkedjenek.

A lányoknak az is segít ebben, hogy általában korábban érnek, mint a fiúk, sokszor érettebben, felelősebben gondolkoznak, és gyakran már középiskolában van elképzelésük, hogy mik szeretnének lenni.

Az oktatási rendszer is többnyire a lányoknak kedvez, sok a humán jellegű, magolós vagy éppen kommunikációt igénylő tárgy (pl. irodalom, töri, idegen nyelvek), így a lányok általában jobban teljesítenek az oktatásban a fiúknál, leszámítva talán a doktori képzést.

Arról nem tudok statisztikát, hogy a szép lányok illetve a csúnyák hogy tanulnak, de ha belegondolsz, akkor sok függ az egyéni habitustól illetve a környezettől (utóbbira vannak statisztikák)

Szóval logikusan ha nézed: vannak azok a lányok, akik rendezett családi, anyagi háttérrel rendelkeznek, a szüleik is diplomás emberek.

Illetve vannak azok, akik rendezetlen, zűrös, tanulatlan családi körülményekkel rendelkeznek.

Tegyük fel, hogy a természetes szépség (=a születési adottságok) mindkét csoportnál (a jó illetve a rossz háttérrel rendelkezőknél) nagyjából egyforma valószínűséggel jelentkezik.

Azonban azt hiszem, hogy a szépség több mindentől függ, mint a születési adottságoktól.

Akinek van pénze, jobb frizurát tud csináltatni, menőbb ruhákban jár, tehát összességében jobban néz ki, mint aki szegény.

Statisztikailag talán még az is kimutatható lenne, hogy egy tanultabb lány kifinomultabb ízléssel rendelkezik (persze ehhez nem ártana definiálni a kifinomultabb ízlést) mint egy tanulatlan, az ízlés pedig sokat segít a megfelelő ruhadarabok kiválasztásában, a saját stílus felépítésében.

A rendezett hátterű lányoknak ezenkívül van egy egészségesebb énképük is (tudják magukról, hogy tanulással, ésszel viszik is majd valamire az életben), ez is sokat dobhat valakinek a megjelenésén, stílusán. (Mondjuk mosolygósabbak)

Na most azért nehogy úgy tűnjön, hogy általánosítok: nyilván a rendezetlen hátterű lányok is lehetnek tanultak, de mélyről indulva bizonyíthatóan nagyobb valószínűséggel ragad benne valaki a tanulatlanságban. (erre vannak statisztikák)

Szóval ez alapján úgy tűnik, valóban a szép lányok javára billen a mérleg a végzettség terén is, de ha nominálisan akarod nézni, nyilván súlyoznod kell az eredményeket a rendezett hátterű/rendezetlen hátterű lányok számarányával.

2014. jan. 11. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!