Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről az elképesztő szingli helyzetről?
Nem könnyű az embereknek magukhoz illő párt találni.
Nekem is csak 24 évesen sikerült ténylegesen komoly kapcsolatot kialakítanom igazi szerelemmel, amiből hamar eljegyzés, majd összeköltözés, majd házasság lett.
Előtte én is vegetáltam. Volt 2 kapcsolatom , aztán 2 évig egyedül voltam, aztán 1 évig ismerkedtem, majd fél év alatt 3 rövidebb kapcsolat is kialakult, de mindig volt valami ami miatt hamar otthagytam őket. Nem ők voltak az igaziak. Nem illettek hozzám eléggé, az egyik át is akart vágni, csak előbb rájöttem...
Sokan nem veszik komolyan a hűséget például
nem tisztelik a párjukat,
hazudoznak,
nem ismerik meg egymást eléggé,
teljesen alap dolgokat nem képesek megbeszélni évekig akár = hiányzik a kommunikáció
beleragadnak a rossz kapcsolatba, és nem mernek váltani mert nehéz párt találni, főleg ahogy idősebb lesz az ember, és félnek az egyedülléttől.
27/N
H ki mitől boldog az tök szubjektív.
H mért van ennyi szingli na az már helyzet.
-Van aki így érzi jól magát és az akar lenni, nem akarja magát lekötni.
-Van aki túl sokat csalódót és nem nyit más felé.
-Van aki rossz házasságból jön és ki akarja magát pihenni.
-Van akinek nincs türelme a másikhoz.
-És Van aki egyszerűen magának való típus.
Én egyébként ezen abszolút nem csodálkozom mikor az jön a médiából is a témával kapcsolatban h a kapcsolatok 64%-a csődöt mond 3 éven belül akkor minek éljenek az emberek kapcsban.
Így legalább azt csinálnak mit akarnak vagy lesz de csak éle társi mert azzal egyszerű válni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!